Szulokent el tudnatok fogadni hogy a gyereketek meleg?
Figyelt kérdés
Valtoztatna valamit a kapcsolatotokon? Szegyellnetek vagy csalodnatok benne?2014. nov. 17. 15:47
1/35 anonim válasza:
El. Az a fontos, hogy boldog legyen. Párom szerintem nehezebben dolgozná fel, de jó ember, egy idő után elfogadná. Nem szégyellném, kiállnék mellette ha valaki bántani merné.
2/35 Andizsuzsi válasza:
Nem szégyellném és nem csalódnék. Ahogy nem szégyellném ha 1 lába vagy 3 szeme lenne. Viszont valószínűleg nagyon félteném, mert nem könnyű élet várna rá, ha ezt nyíltan felvállalná.
3/35 anonim válasza:
igen ... nem változna a kapcsolatunk
4/35 anonim válasza:
El, maximálisan. Nekem az a lényeg, hogy boldog legyen. Nem szégyellném, büszke lennék rá.
5/35 anonim válasza:
4-es! Én elhiszem, hogy nem szégyelnéd, meg mellette állnál, de tedd a szívedre a kezed! Valóban még büszke is lennél?
6/35 anonim válasza:
Nem örülnék neki először, de természetesen én is elfogadnám és megbékélnék a helyzettel. Támogatnám, védelmezném és szeretném továbbra is.
7/35 anonim válasza:
Meleg a fiam. Evekkel ez elott be valotta. Semmi gondunk vele, parja is van akit nagyin kedvelunk.
8/35 anonim válasza:
Elfogadnám. Attól még ő ugyanúgy a gyerekem, ugyanúgy szeretem, nem változtatna ez semmin.
9/35 anonim válasza:
Gondolom a 4# pezsgot nyitna es ugralna oromeben ha megtudna!
En normalis hetero gyereket szeretnek es ezt vallalom is, akarmekkora divat is lett ez a homokozo.
10/35 anonim válasza:
Ugyanugy szeretnem, csak azt bannam, h nem lesz unokam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!