Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szulokent el tudnatok fogadni...

Szulokent el tudnatok fogadni hogy a gyereketek meleg?

Figyelt kérdés
Valtoztatna valamit a kapcsolatotokon? Szegyellnetek vagy csalodnatok benne?
2014. nov. 17. 15:47
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
16%
Egyebkent ismerek melegeket, nincs veluk bajom, viccesek meg minden. De a sajat fiam ne affektaljon meg nyafogjon mint egy hisztis p.csa.
2014. nov. 17. 16:30
 12/35 anonim ***** válasza:
1%
Azt már látom, hogy a Kérdező egy meleg srác. Hiába nullázol le, akkor sem lennék büszke, felvállalom. Szeretném továbbra is, támogatnám, de nem lennék büszke. Egyébként elfogadom a másságot, fogadd el kérlek Te is a véleményemet.
2014. nov. 17. 16:32
 13/35 anonim ***** válasza:
100%

9, normális? Mégis mi az hogy normális? Aki nem felel meg az átlagnak azt már dobjuk el? Más tudom, de a babám ajakhasadékos (nyúlszáj), ez elég korai uh-n kiderült, el kellett volna dobnom mert eltér az átlagtól?

Akár meleg, akár hetero, lehet ugyanolyan kedves, okos, szeretetreméltó, segítő... Mi különbség van benne hogy a saját nemét vagy a másikat szereti? Nem az a lényeg hogy boldog legyen valakivel? Miért zavarna? Szégyent hozna rád?

2014. nov. 17. 16:34
 14/35 anonim ***** válasza:
29%
13#, a valasz egyszeru: nem fer bele az ertekrendembe. Remelem megerted, bar ahogy latom itt csak az a valasz lesz "hasznos" hogy "igen, tok jo lenne ha a fiam meleg lenne". Koszi, nekem nem lenne jo.
2014. nov. 17. 16:39
 15/35 anonim ***** válasza:
21%
Digo-val értek egyet sajnos, bármit mond a többség. Ilyen is van, Ti meg ezt fogadjátok el! Mi is elfogadjuk a melegeket, csak ne a mi gyerekünk legyen az!
2014. nov. 17. 16:42
 16/35 anonim ***** válasza:
95%

14, ez nem igaz, mindenki azt írta hogy elfogadná ha a meleg lenne és nem azt hogy de jó lenne ha az lenne.

Sajnálom hogy neked fontosabb az értékrended mint a gyereked boldogsága. Vagy az van hogy nincs még gyereked és azért írsz ilyet (reméljük utána változik a hozzáállásod) vagy pedig van gyereked de nem szereted feltételnélkül.

2014. nov. 17. 16:46
 17/35 anonim ***** válasza:
Digo, szerinted van olyan szülő, aki azt szeretné, hogy meleg gyereke legyen? ... szerintem még a látens melegek sem
2014. nov. 17. 16:50
 18/35 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem arra lenne büszke, hogy felvállalja a másságát és kiáll azért aki. Ez a kijelentés meg: "De a sajat fiam ne affektaljon meg nyafogjon mint egy hisztis p.csa."

Látszik, hogy csak kereskedelmi csatornákon láttatok melegeket. Nem úgy kell elképzelni őket, hogy színes tangában vonaglanak egész nap. Persze, biztos vannak ilyenek is, de ritka. Pl. az egyik barátomról szerintem senki sem mondaná meg ránézésre. Egy mackós, mély hangú, átlagos fiú. Csak éppen nem a lányokhoz vonzódik. Nagy ügy. Én elfogadnám teljes mértékig.

2014. nov. 17. 17:02
 19/35 anonim ***** válasza:
89%
Biztos meglepne, de ugyanúgy szeretném, hiszen a gyerekem, és nem embert ölt, mint ahogy páran gondolják a homoszexuálisokról, csak éppen azonos neművel boldog. Biztosan nem csalódnék benne, vagy szégyellném őt, miért is kéne? Mert ha így érez nem rejti el, nem hazudik mindenkinek, nem teszi tönkre az ellenkező nemű párját, mert ezt várja el sok nagyokos? Mielőtt jönne a fröcsögés teljesen hetero vagyok, mindig is az voltam, férjem van, épp a gyerektervező fázisban vagyunk :)
2014. nov. 17. 17:05
 20/35 anonim ***** válasza:
100%

Én el,a férjem szerintem... hát,pár hónapba biztos beletelne..

Én is csak azt bánnám,hogy nem lesz unokám :)

2014. nov. 17. 17:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!