Meleg gyerekek szülei! Ti mit tesztek a gyereketekkel, ha bevallja, hogy meleg? Mennyi idő míg elfogadjátok a gyereketek?
Figyelt kérdés
Te mit teszel a gyerekeddel, ha bevallja, hogy meleg??
Kérlek, meséljetek egy keveset, hogy mit éreztetek akkor mikor megtudtátok és hogy milyen volt az utána következő időszak.
Együtt tudtok élni ezzel a gondolattal, vagy el is tudjátok fogadni a gyereketeket olyannak amilyen?
Sajnos úgy érzem, hogy engem nem fogadnak el, csak együtt élnek ezzel a ''dologgal''. Szerintetek mennyi időbe telik, hogy ezt végképp elfogadják?? (anyukám két éve tudja, apám másfél éve)
2013. aug. 12. 11:43
1/3 anonim válasza:
Ugyanannyira kínos volt a szüleidnek mint neked szerintem... Ráadásul sokkot kaptak a hirtelen hírre (valószínűleg). Ha engem kérdezel magukat hibáztatják szóval próbálj jó gyerek lenni...
2/3 ftf1983 válasza:
A normális az lenne, hogy a szülő elfogadja a gyerekét, hiszen a gyereke. Az olyan családokban ahol csak megtűrik előbb-utóbb felszínre tör a feszültség és sajnos nem happy end lesz belőle...
3/3 anonim válasza:
szerintem meg tudod a választ ha bele gondolsz az ő helyzetükbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!