A haverom meleg?

Figyelt kérdés
A tegnap a haverom megláttam testszínű harisnyában. Azt mondja hogy annyira szereti ha harisnya van rajta, mert mikor ránéz a lábára akkor egyből felizgúl. Általában hosszú nadrág alatt hordja, hogy a szülei nehogy meglássák, de a tegnap nem voltak otthon és átmentem hozzá és rövid nadrág alá húzta fel... Szerintetek meleg?
2013. aug. 9. 08:24
 1/4 anonim ***** válasza:
H kamasz akkor még belefér(persze csak ha nem csinálja sokáig). Szerintem nem meleg hanem inkább transzvesztita. Az hogy saját magára izgul, az normális én is szoktam néha magamra izgulni
2013. aug. 9. 08:51
 2/4 anonim ***** válasza:

Lehet csak harisnya fetishe van.

Mondjuk én azt sem nevezném normálisnak.

2013. aug. 9. 09:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Én sokat nem lennék vele kettesben az biztos.
2013. aug. 9. 10:40
 4/4 A kérdező kommentje:
Szerencsére nem vagyok a legjobb haverja, csak egy szimpla haver, nem szoktunk sokat találkozni. Főleg most nyáron
2013. aug. 9. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!