Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szulokent el tudnatok fogadni...

Szulokent el tudnatok fogadni hogy a gyereketek meleg?

Figyelt kérdés
Valtoztatna valamit a kapcsolatotokon? Szegyellnetek vagy csalodnatok benne?
2014. nov. 17. 15:47
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
92%

Brandon: a melegfelvonulásnak is az a neve, hogy Pride. Ahova elmennek a melegek szülei is sokszor, és ők is büszkeségből.

Ezt a büszkeséget teljesen félreértitek. Nem arra büszkék konkrétan, hogy egy rajtuk nem múló genetikai dolog miatt homoszexuálisak, és a szüleik sem. Hanem BÜSZKÉN VÁLLALJÁK önmagukat és a gyereküket olyannak, amilyen.

Tehát NEM SZÉGYELLIK. Merthogy a társadalom, főleg korábban annak állította be: szégyellni való dolognak, amit titkolni kell, és elnyomni. A felvonulással mutatják meg a világnak magukat: márpedig nem fognak rejtőzködni, megfelelni az elvárásoknak, hanem önmagukat adják.

Arra az életérzésre büszkék, hogy nem lapulnak meg, nem próbálnak álheterónak beilleszkedve, vagy párjukat rejtegetve élni, mintha szégyellniük kéne magukat azért, amiről nem tehetnek.

Sokan jönnek azzal: heterók sem vonulnak fel. Miért tennék, kérdem én? Hol ér ebben a világban bárkit is hátrány azért, mert heteró? Felesleges lesarkítani a dolgokat. A heterók a normális a társadalom szemében, tehát nekik sosem kellett a normális megítélést harcolniuk.

A melegeknek kell, mert mai napig vannak olyan betokosodott hülyék, akik miatt lelki és fizikai terror éri a melegeket a világban. Maga a Pride, mint felvonulás is egy melegbár elleni támadás miatt kezdődött el.

Hogy bebizonyítsák: Megverhettek, megölhettek minket, akkor is létezünk. Nem fogunk elbújni! Teljes értékű emberek vagyunk. BÜSZKÉN vállaljuk, amik vagyunk!

Remélem büszkeség fogalmát megértetnem pár emberrel! Szerintem nem nehéz felfogni, ha én heteró, házasságban élő nőként meg tudom érteni.

2014. nov. 19. 13:25
 32/35 anonim ***** válasza:
0%

Nekem nem kell elmagyaráznod a szó jelentését.

Vannak,akik arra büszkék szimplán,hogy heteró a gyerekük.

Lehet az egy 8 általánossal rendelkező szerencsétlen is:D

2014. nov. 19. 18:48
 33/35 anonim ***** válasza:
0%

Óhhh 76%-os! Köszönjük, hogy leereszkedtél hozzánk, és nekünk, kis senkiknek elmagyaráztad, hogy mi is az a Práájd!

Büszkék vagyunk Rád ezért, hidd el Te írtad a legokosabbat,a legbölcsebbet, most már tudjuk hol a helyünk.

Nincs is attól szebb, mint amikor két izzadt, szőrös férfitest egybeolvad!

2014. nov. 20. 06:12
 34/35 anonim ***** válasza:
48%

Nem kell feltétlen szőrösnek lennie:D

A lényeg,hogy izmos legyen:D

2014. nov. 20. 07:07
 35/35 anonim ***** válasza:
El, persze. A kapcsolatom vele semmiben nem változna.
2021. júl. 13. 16:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!