Szulokent el tudnatok fogadni hogy a gyereketek meleg?
"4-es! Én elhiszem, hogy nem szégyelnéd, meg mellette állnál, de tedd a szívedre a kezed! Valóban még büszke is lennél?"
Igen, nyugodt szívvel állíthatom. Miért ne lennék büszke? Az lennék, mert a gyerekem. És azért, mert ebben a világban nem egyszerű egy meleg élete, de ő felvállalja, ahelyett, hogy rejtegesse.
"Gondolom a 4# pezsgot nyitna es ugralna oromeben ha megtudna!"
Még az is lehet. :) Tudod miért? Mert inkább nekem szülessen meleg gyerekem, aki maximálisan támogatom és elfogadom a másságot a férjemmel együtt, mint olyanok közé szülessen, mint te. Ahol pokol lenne az élete, mert a saját szülője megvetné.
Hellóóó! Ki mondta, hogy megvetném? Én személy szerint azt mondtam, hogy szeretném, mellette állnék, de(!) nem lennék büszke.
És mégegyszer halkan megjegyzem, nem lennék büszke.
Legalább én nem hazudok magamnak, mint Ti.
"Legalább én nem hazudok magamnak, mint Ti."
Majd pont egy ismeretlen kis senki mondja meg nekem, hazudok-e magamnak vagy sem. Ne vetítsd ki rám a te agymenésedet!
A két legjobb barátom meleg, és számos meleg ismerősöm van. De mielőtt ez kiderült volna számomra róluk, vagy egyáltalán lett volna meleg az ismerősi körömben, sem volt semmi bajom a homoszexualitással, és számos fórumon kiálltam addig is vadidegen melegek mellett az évek során.
Majd épp a saját véremet nem fogadnám el így, ha idegent meg gondolkodás nélkül. Tudod, ez inkább fordítva szokott történni. Hogy olyan is elfogadja, aki addig megvetette, csak mert szembesül vele, hogy egy családtagját/barátját is érinti a dolog.
De olyat még nem láttam, hogy LMBT szimpatizáns a hozzá közel álló személy másságát bezzeg nem fogadja el.
Akinél így néz ki a dolog, ott valójában sosem volt az illető elfogadó, csak látszatból mondta. Tudod, azok a tipikus emberkék, akik úgy kezdik: "Nekem nincs bajom a melegekkel, de..."
Semmi sem lényeges, ami a "de" előtt elhangzik. :) Az ilyen embereket jellemtelenek a szememben.
Nézd, Te ugyanolyan kis ismeretlen senki vagy az én szememben, mint én a Tiedben.
Tiszteletreméltó, hogy kiállsz a fórumokon a melegekért, kívánom, hogy a való életben is így legyen!
Kihangsúlyozom, én sem bántom Őket soha, sehol. Itt sem tettem.
Ám továbbra is tartom a véleményem, hogy nem lennék büszke. Itt konkrétan a szó jelentése a lényeg. A heterokra sem mondjuk, hogy büszkék vagyunk rájuk. Ez nem egy teljesítmény, vagy siker amit ebben mérünk.
Kérlek, fogadjuk el egymás véleményét, mielőtt ismét megkapom a "kis senki" jelzőt.
Eleve milyen ember az,aki a szexualitásra büszke?
A velünk született tulajdonságainkra nem lehetünk büszkék!
Az ember arra lehet büszke,amit önerőből elért.
Szerintem kicsit téves ez a szülő-gyermek viszony felfogás.
a gyerek nem azért van,hogy büszkék legyünk rá.
Hanem hogy szeressük!
Büszke önmagára legyen az ember,ha megvalósít valamit.
Más tetteire ne legyünk büszkék,mert az nem a mi érdemünk.
Sokan félreértelmezik a büszke szót.
"Kérlek, fogadjuk el egymás véleményét, mielőtt ismét megkapom a "kis senki" jelzőt."
A kis senkit azért érdemelted ki, mert bár itt az utolsó hozzászólásodban már az egymás véleményének elfogadását hangsúlyozod nagy tettetett bölcsességgel, korábban az volt az álláspont, hogy én, illetve mi hazudunk magunknak, te pedig megmondod a tutit: te jobban tudod, mi hogy érzünk, mi márpedig nem örülnénk a dolognak, csak kamuzunk és hazudunk magunknak.
Ez a másik elfogadása? Én elfogadom, hogy te így gondolkodsz. Egészen addig a pontig nem kezdtem a te álláspontoddal foglalkozni, míg nem jöttél azzal, hogy az én elveimet megkérdőjelezted. Hogy jössz te ahhoz? Kinek hiszed magad, hogy idegen ember fejébe látsz, és ott azt látod, amit látni akarsz benne?
Teszek rá magasból, hogy állsz a melegekhez. A kérdés az volt, el tudnám-e fogadni a gyerekem. Válaszoltam rá. Erre számomra ismeretlen ember megmagyarázza nekem, hogy én hogy érzek. Köszönöm, erre nincs szükségem, és kikérem magamnak. Nem volt kérdés, hogy te mit gondolsz arról, más mit gondol a kérdésről. Te válaszolj a fenti kérdésre, ha még nem tetted meg, és ne foglalkozz azzal, más mit ír, mert semmi közöd hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!