Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit tennétek ha egyszer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek ha egyszer ilyen gyereketek születne?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=pAKmChnJbwU&feature=channel&l..

Huh basszus én elgondolkodtam hogy tényleg mit csinálnék...

Állítólag ez egy nagyon ritka betegség és gyógyíthatatlan..

2012. szept. 28. 11:20
 1/10 A kérdező kommentje:

http://www.youtube.com/watch?v=aImXNNghLn4

itt lehet látni hogy az anyukája teljesen normális egészséges mégis ilyen babája lett..:S

2012. szept. 28. 11:23
 2/10 anonim ***** válasza:
Progéria... Igazából bármilyen komoly betegséggel születne a gyerekem baromira kétségbeesnék. Utána elgondolkodnék, hogy most hogyan tovább. Valószínűleg a józan eszem és talán az anyai ösztönök is azt súgnák, hogy így vagy úgy, de az enyém és szüksége van rám, mellette kell lennem testileg, lelkileg, nem csak úgy csinálni, mintha...
2012. szept. 28. 11:25
 3/10 anonim ***** válasza:
Én valahogy nem akarom elhinni hogy az ultrahangon, és egyéb más vizsgálatokon ezt nem lehetett előre megmondani.
2012. szept. 28. 11:30
 4/10 anonim ***** válasza:
Én is úgy gondolom mint az utolsó.
2012. szept. 28. 11:31
 5/10 anonim ***** válasza:
Egyébként az ebben a betegségben szenvedők általában nem sokáig élnek, tehát a kezdeti sokk után igyekeznék azt a pár évet széppé tenni neki. Ha nézel még pár videót azt is látod ez a kislány mennyire imádja az anyukáját! A kezdeti sokk után már valószínűleg inkább azt lenne nehéz elfogadnom, hogy hamarosan elveszítem, de legalább "nyugodt" lennék. Sokkal nehezebben bírkóznék meg mondjuk egy down szindrómával, amivel 60 évig is vígan elélnek az emberek. Folyton azon agyalnék, hogy mi lesz vele, ki fog róla gondoskodni, ha én már nem leszek...
2012. szept. 28. 11:31
 6/10 A kérdező kommentje:
lehet hogy meglehetett csak ugye az abortuszt is egy bizonyos időpontig végzik el....Lehet későn derült ki.
2012. szept. 28. 11:32
 7/10 A kérdező kommentje:
huuh nagyon rossz lehet a szüleinek. Én biztos nem bírnám ki
2012. szept. 28. 11:36
 8/10 anonim ***** válasza:
Nemtudod nem kibírni. Az a gyerek ott lesz, ugyanúgy kell majd 2-3 óránként, ugyanúgy kell etetni, pelenkázni, ellátni... Nem mondhatod azt, hogy neked ez nem kell. Vgayis mondhatod, de szerintem ép anya nem tudná ezt megtenni! Egyszerűen össze kell szorítani a fogakat és csinálni, aztán az idő majd segít.
2012. szept. 28. 11:48
 9/10 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=JTJj6hDMkIg&feature=related

Én nem tudom, ők hogy bírták feldolgozni. Én nem tudom mit csinálnék, de nagyon ki lennék borulva. Borzasztó lenne...

2012. szept. 28. 13:04
 10/10 Golan Trevize ***** válasza:

régen én sem tudtam volna elképzelni mit tennék, ha ilyen gyermekem születne.

most van két egészséges, gyönyörű gyermekem.

amit megtanultam "tőlük" az az, hogy teljesen mindegy, hogy néz ki, mennyire okos, milyen rendellenességei vannak, akkor is az én gyermekem.

én mindig csak azért szerettem embereket, mert olyanok, amilyenek.

őket mindenhogyan szeretném. azért szeretem őket, mert a gyermekeim.

2012. szept. 28. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!