Darabra kb mennyi játékot kap a gyereketek karácsonyra?
Figyelt kérdés
2012. dec. 4. 20:13
1/15 anonim válasza:
fejenként kettőt. a mamáktól,dédiktől,keresztszülőktől is kapnak..
2/15 anonim válasza:
Nálunk is fejenként kettőt itthon, nagyiktól fejenként egyet.
3/15 anonim válasza:
6 db-ot fog kapni a kislányom. Tőlünk, nagyszülőktől és a nagynénitől.
4/15 anonim válasza:
Nálunk csak tőlünk, a szüleitől kap. Kb. 4-6 csomagot, ez még változhat. November eleje óta vásárolgatom, apránként. Sajnos az egyetlen nagymamája nem foglalkozik Vele, tavaly karácsony óta nem is érdeklődött felőle, így csak tőlünk kap ajándékokat.
5/15 anonim válasza:
5-öt. Tőlünk, a 2 pár nagyszülőtől, 2 pár keresztszülőtől.
6/15 anonim válasza:
3-at tőlünk, déditől egyet, nagypapától egyet, remélem a nagynénje is vesz neki valamit (testvérem, nem szívesen költ a gyerekemre), lehet a sógoréktól is kap valami apróságot és a keresztszülőktől is egyet.
7/15 anonim válasza:
Tőlünk 4-et (ebből 2db közös a tesóval), de kap még mamáktól, keresztszüleitől, nagynénitől is. Így darabra 8 lesz.
8/15 anonim válasza:
Tőlünk 6-8 a rokonoktól nem tudom.
9/15 anonim válasza:
Anyósom helyett én vásárolok, így 6-7 ajándék van egy gyereknek. Ebből 1-2, ami nagyobb (több ezer forintos), a többi apróság)
Anyukám szokott elszállni, kicsit félek, hogy tőle nagyon sok mindent kapnak, de már úgy érzem felesleges rászólnom.
10/15 anonim válasza:
Tőlünk 2-t, anyuéktól 3-at (nem tudom minek ennyit, mi ezért is nem veszünk többet), anyósoméktól nem tudom, de sztem 1 nagyobb valamit, sógoroméktól 1-et, tesómék nem jönnek haza külföldről, így tőlük most nem, Déditől is kb 1-et (reméljük, mert összesen 4 dédunoka van)
Ráadásul a szülinapja is a napokban volt.... Dehát a gyerek játénak örül, hiába veszek neki ruhát... még a 4 hónaposomnak megveszem a tavaszi ruhcskát, de a 3 évesemnek nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!