Mit szólnátok, ha a 16 éves lányotok így "átalakulna"?
-Brasil Cacau-s hajkezelés, egyenesítés
-3D műszempilla
-a barna haját vörösre festetné és váll alá érőre vágatná
-gél lakkot tetetne a körmeire
Mi lenne az első reakciótok?
Nem ribis lenne a külseje, mert a lánynak elég jó ízlése és stílusa van.
11.-es, gimnazista. Eddig visszafogott volt.
Elmondom, hogy MINDENKI azt hiszi, hogy neki jó ízlése és jó stílusa van. a leírásodból egy kelet-európai prostituált kinézetére vágysz.
én azt szeretném, ha a gyerekem intelligens embernek nézne ki, szalonképes lenne bármelyik országban, nem csak egy belgrádi lokálban. szóval: elég rosszul viselném.
Hű, szerintem itt pár hozzászóló nagyon elrugaszkodott a valóságtól.
1, én is festetem a hajam, eredetileg is szőke vagyok,de mivel télen sötétebb lett mert nem szívta ki a nap, tulajdonképpen semmilyen színe volt. Senki nem mondja meg, hogy nem ez az eredeti hajszínem. (Aki nem ismer.)
2, a gél lakkal sincs baj, annyi, hogy tartósabb mint egy sima körömlakk. Abból is vannak natúrabb színek, nem feltétlenül az élénk sárga és neon zöld színekre kell gondolni, és a kérdező sem írta, hogy minden körme más színű lenne.
3, a műszempillát sem ítélem el, főleg ha oka is van rá, például abszolút rövid neki, vagy kevés. De egyébként én nem rakatnék fel, és ha hatalmas és lerí hogy mű, az tényleg megmosolygtató lehet.
4, én is szoktam vasalni a hajam, mert van olyan hogy egyszerűen sehogy sem áll, olyankor a végére rávasalok. Azzal sincs baj szerintem.
Tehát összességében nem gondolnám azt, hogy ezektől a dolgoktól valaki r*anc lenne, meg erkölcstelen, azt meg pláne nem értem, hogy attól még miért is lenne terhes ez a lány pár hónap múlva? A festésre talán azt mondanám, hogy barnából nem biztos, hogy egyből vörösre kellene váltania 16 évesen, de ha a szüleivel megbeszélte és megengedték akkor szíve joga. Valamint ha az én lányom lennél akkor azt javasolnám, hogy először olyan színezővel próbáld ki a vöröset ami 1-2 hajmosás után kijön. Így te magad is láthatod, hogy jól állna-e, és nem roncsolja a hajat, ha esetleg átakarnád másra festetni vagy vissza barnára.
Sok hozzászoló pedig annyira prűd és álszent, hogy ez még nekem is sok. Ja, és nekem még tetoválásom is van, mégsem vagyok erkölcstelen, hajléktalan bűnöző. Durva nem? :D
21.
Te jártál is külföldön, vagy ezt csak úgy mondod?
Németországban pl olyan extrém embereket látni, hogy még. Amszterdamot ne is említsem.
Ha azt írta volna, hogy 16 évesen hegyes műkörme van, push up melltartót hord, úgy van kifestve minden nap mintha bulizni menne, és kihívó ruhákat hord, még megérteném a felháborodásod.
Pedig ilyenből is sok van.
A műszempilla fölöslegességén kívül ebben semmi durva nincs, ahogy a lány kinéz.
23.
Szerintem attól, hogy befesti a haját, meg kiegyenesíti, semmivel nem fog öregebbnek kinézni.
Nekem alapból más volt az öregedési ciklusom, mint az átlagnak. 12-13 éves koromtól mindenki idősebbnek nézett, a magasságom és a mellméretem miatt. Pedig ezekről ugye abszolút nem én tehetek, genetika. Aztán ahogy teltek az évek, utolértem saját magam, egy bizonyos kor után fiatalabbnak néztek, pedig 15-16 évesen senki nem hitte el, hogy még csak annyi vagyok, és nem amiatt, hogy pár árnyalattal más volt a hajam, meg mert vékonyan kifestettem a szemem.
Főleg, hogy aki ismerkedni, hovatovább, szexelni akar, az kiegészítők nélkül is megtalálja hozzá a partnert. A teherbe esést meg a mai védekezési módszerek mellett igazán hagyhatnánk a búsba.
Persze, az igaz, hogy sok lány túlzásba esik, és direkt koravént csinál magából, de a kérdező leírásában szereplő lány még nem ez a kategória.
Mikor 16 voltam, kb az osztálytársnőim felének festett haja volt. Szerintem ez a mai világban egyáltalán nem feltűnést keltő vagy furcsa, már anyukám is festette a haját 18 évesen.
Én csak azt nem értem, ez miért kell?
Nem érzed magad elég szépnek a saját hajszíneddel, a saját szempilláddal és a saját körmöddel?
Mi az, ami odaáig vezet, hogy majdnem mindent megváltoztass magadon, ami változtatható?
Engem ennek az egész folyamatnak a lelki oldala érdekel.
Miért érzed ennek szükségét?
27#
Ne keressünk már lelki gondokat egy hajfestés meg egy gél lakk miatt. :D
Azèrt csinálja, mert tetszik neki, így érzi jól magát a bőrében.
Pont. Mit kell ezen ennyit rugózni?
Szerintem a hajfestés és a géllakk nem nagy cucc.
A műszempilla talán, de ez nem a te hibád, pl. elmentem volna szemöldököt szedetni egyszer az életben, de szinte mindenki ceruzavékonyra akarta szedni. "Egyen" szemöldököt meg nem akarok, azt akarom, ami hozzám illik, és nagyon kevés szakember van, aki nem "sablon" alapján dolgozik.
Hajegyenesítés meg szintén nem gáz, csak szerintem csúnya és nem mindig illik az alkalomhoz. Meg hát ugye nem természetes, én pl. szeretem, ha kicsit kócos valakinek a haja, sokkal szebb, mint a természetellenesen egyenes.
De ezeket nem nevezném nagy átalakulásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!