Mit szólnátok, ha a 16 éves lányotok így "átalakulna"?
-Brasil Cacau-s hajkezelés, egyenesítés
-3D műszempilla
-a barna haját vörösre festetné és váll alá érőre vágatná
-gél lakkot tetetne a körmeire
Mi lenne az első reakciótok?
Nem ribis lenne a külseje, mert a lánynak elég jó ízlése és stílusa van.
11.-es, gimnazista. Eddig visszafogott volt.
A műszempilla szerintem hülyeség.És nagyon csúnya és ráadásul messziről üvölt, hogy mű.
A többi rendben van.
Már nem azért de miért lenne r*bis az, hogy festi a haját meg kiegyenesíti? Mert akkor nálunk minden második lány r*b*nc. Ja nem. A géllakkal sincs semmi.
"Mi lenne az első reakciótok?"
Valószínűleg leesne az állam... aztán miután visszaraktam és felkötöttem, elmondanám az őszinte véleményem, hogy szerintem jól áll-e neki... kb ennyi.
Csak az örömlányok meg a bünözök festenek hajat. No meg, aki nem tetszik önmagának, visszont itt más a probléma ha valaki nem tetszik önmagának.
Festheted magad amennyire csak akarod, több nem lesz belöled csak ami vagy, esetlg kevesebb.
Én se tudtam eddig, hogy ribis vagyok, mert festem a hajam (évi egyszer, bordóra vagy padlizsánosra, nagyon közel áll az eredeti hajszínemhez és jól néz ki, hónapokkal később is. a külsőm annyira nem is érdekel, de lelkileg jó, hogy kicsit még színesebb a hajam, poén, no)...
A hajas résszel nincs bajom, a géllakkról rosszat olvastam, a műszempilla szerintem szinte mindig és mindenkinek túlzás, a hajegyenesítés sokak mániája, nem tudom, miért. Én még csak nem is sminkelek, nem az én világom ez.
Látnom kéne, de ha jól néz ki, nem akadnék ki. A műszempillát azért ne hordja suliba, szilveszteri buliba még elmegy, de a többi... Ha nem koncentrál rá főleg a külsejére, hanem normális személyiségű és hozzáállású, s nem irreálisan sok pénzt költ az ilyesmire, voltaképpen próbálkozhat, nem olyan pici lány már. Maholnap felnőtt s éli a maga életét... Ebben a korban már nem várhatjuk el, hogy majd mindent úgy csinál, ahogy szerintünk helyes (bár ez kezdettől így van, a piciknek is van akaratuk).
Ez a mindenki ribi aki festi a haját, egy nagyon maradi és prűd hozzáállás.
Én is élénk vörösre festem, mert önbizalmat ad és jobban áll, mint az eredeti. :D
#14: Ezen jót nevettem :D Mekkora butaság :D
Majd megmondom a páromnak is, ő 20 éves kora környékén festett hajat (hidrogénszőke, narancs, később fekete - azt világosabb barna hajjal nem szabad, most már tudja), de sem a bűnöző, sem az örömlány (örömfiú?) definíciójába nem fért bele.
Azonkívül egy osztálytársam táncos volt és kötelezően feketére kellett festetni a haját, gondolom, a vizuális összhang miatt.
Hajfestés? Az emberek szinte minden kultúrában festik a testük különböző részeit, ez elég szolid, komoly maradandó testi változtatásokat is végeznek, díszítő hegyek, lyukak a testbe... Na, a fülbelövést én elég durvának tartom, egyfajta szolidabb testcsonkítás, eszembe nem jutna és nyilván a gyerekemet se tenném ki neki. Pedig megszokott.
Aki a száját, szemét festi, az is örömlány? Az többnyire sokkal feltűnőbb...
Mi ugyanabban a társadalomban élünk..?
Azért elég durva, hogy az elvileg felvilágosult 21. században az alapján rib_nc valaki, hogy festi-e a haját, és hasonlók.
Egykis segítség:
Ribi definíciója: Ágyból ágyba mászó, erkölcstelen lány.
Na most, ezt a hajfestés nem idézi elő.
Kapaszkodjatok meg : 13 éves korom óta melíroztatom a hajam, 15 éves korom óta festem. Soha senki nem nevetett ki, fel sem tűnik, hogy nem az eredeti. Bár ha feltűnne, se lenne semmi, a nők felének festett a haja.
A brasil cacau kezeléstől egyenes lesz a haj tartósan. Nekem mondjuk alapból egyenes, de ha a lányom göndör lenne, inkább befizetném egy ilyenre, mint hogy vasalja, mert az tényleg tönkreteszi.
Egyesek műkörömről beszéltek. A géllakk NEM műköröm. Nem lesz tőle feltétlen hosszabb a körme, mindössze a meglévő körömre rákerül egy réteg gél, amitől erősebb lesz, nem törik le.
Bár én sosem szerettem az ilyesmit, mert gyorsan nő a körmöm és hamar lenő, de ha már a lányomnak semmiképp se elég ha otthon lakkozza, akkor előbb kapna géllakkot, mint a valóban idióta hegyes boszorkánykörmöket, amit manapság mindenki visel. NA az tényleg gusztustalan.
A műszempillát énis feleslegesnek tartom, buliba ragaszthatót vagy tincseset miért ne? de a hétköznapokra szerintem is felesleges.
Amúgy ha már egy vörös hajtól vagy egy pici géllakktól így kiakadtok, kedves hozzászólók, akkor nemtudom elképzelni, hogy nézhettek ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!