Mit szólnátok ha a lányotok elszökne egy ilyen helyre?
Figyelt kérdés
18 évesen otthagyna az iskolát, és egy elég rossz környékra költözne. 10-en laknak egy szoba-konyhás komfort nélküli házba. A szülők többi gyereke normális. Már ruhaja sem nagyon van. Szülőként mit szólnátok ehhez?2014. nov. 9. 20:28
3/16 anonim válasza:
Ha ő annyira felnőtt volt, hogy meghozzon titokban egy ilyen döntést, akkor vállalja is érte a következményeket. Ha neki jó így, én ráhagynám, majd később úgyis rájön, hogy ez nem volt jó ötlet, és jön vissza a szülőkhöz könyörögni, hogy bocsássanak meg...
4/16 anonim válasza:
Megdöbbennék, hogy még ott is jobban érzi magát, mint itthon. Sürgősen megnézném, mi a frász lehet itthon, amiért putriba menekült tizedmagával.
5/16 anonim válasza:
Ráhagynám. Végülis jogilag felnőtt. Ha neki ez tetszik, oldja meg. De ha jönne vissza, hogy adjak pénzt, akkor finoman nemet mondanék.
6/16 anonim válasza:
Talán azért ment el, mert a szülei úgy könyvelik el, hogy a többi gyerekük "normális", ő meg nem, és ezt éreztetik is vele. De ez csak egy tipp. Valami oka viszont biztosan van, ha nem lenne valami nagy gáz otthon, akkor nem akarna azért elmenni, hogy 9 másik emberrel lakjon együtt :/
7/16 A kérdező kommentje:
Mert szerelmes lett, és a szülők nem díjazták a kapcsolatot.
2014. nov. 9. 20:42
8/16 anonim válasza:
Hát nem tudom, én a két korosztály között vagyok, de nem szöktem volna így meg, illetve az jutna eszembe, hogy valamit nagyon elrontottam a lányom nevelésével kapcsolatban.
9/16 anonim válasza:
"Mert szerelmes lett, és a szülők nem díjazták a kapcsolatot."
Hát akkor oldja is meg ezután a saját életét. Ha egy átmeneti kapcsolat fontosabb volt, mint a családja, akkor boldoguljon, ahogy tud. Fog ő még könyörögve hazamenni :D
10/16 anonim válasza:
Azért tette mert nem támogatták. A "nem díjazták a kapcsolatot", gondolom azt jelenti, hogy tiltották és éreztették vele hogy szar döntést hozott. Soha nem akarok ebbe a hibába esni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!