Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnátok ha a lányotok...

Mit szólnátok ha a lányotok elszökne egy ilyen helyre?

Figyelt kérdés
18 évesen otthagyna az iskolát, és egy elég rossz környékra költözne. 10-en laknak egy szoba-konyhás komfort nélküli házba. A szülők többi gyereke normális. Már ruhaja sem nagyon van. Szülőként mit szólnátok ehhez?
2014. nov. 9. 20:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
97%

Hát, ezt így nehéz megítélni, mivel nem tudjuk a kapcsolat részleteit, de ezesetben nagyobb az esélye, hogy a szülőknek van igaza.

6-os voltam

2014. nov. 9. 21:02
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Feltételezem a szerelem húzta a putriba a 10 fős családhoz(?), szóval talán érthető, miért nem támogatták a kapcsolatát. Minden családban van, aki szembemegy a többivel. Majd tanul a saját kárán, vagy elszúrja a saját életét. Másra nem fog hallgatni. Gyűjtsön csak tapasztalatot.
2014. nov. 9. 21:32
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Már miért szökik? Annyira rossz volt neki otthon? Én ezt soha nem értettem, mikor nincs beszélgetés, és ellenségnek tekintik egymást a családtagok.
2014. nov. 9. 21:38
 14/16 anonim ***** válasza:

"szülők nem díjazták a kapcsolatot"

"10-en laknak egy szoba-konyhás komfort nélküli házba"

Mostmár csak azért sem fogok cigányozni, de érted... Megérdemelte, magának okozta ezt.

2014. nov. 9. 22:48
 15/16 anonim ***** válasza:
18éves még nagy gyerek.Miért a szülőt hibáztatjátok?A szerelem öl butit majd ez a lány tanul a maga kárán.Lehet nagy árat fizet érte.Ha idegőrlő is,reménykedj abba hamar elmúlik nála.Az embernek nem mindegy mi van a gyerekével még ha 50éves is...ha görcsösen kapaszkodsz,annál nagyobb az ellen állás.Várj, tudom ez nem könnyű nagyon nem az..
2014. nov. 10. 07:28
 16/16 A kérdező kommentje:
10. Ha te támogatnád a lányod és egy el dolgozni nem akaró, igénytelen fiú kapcsolatát az a te dolgod. Ez nem túlzás az iskolát otthagyta azóta otthon van, azt mondja ő nem megy gyárba dolgozni a ruházata,cipője piszkos. Ne mondd már nekem hogy díjazni kellett volna a kapcsolatot.
2014. nov. 10. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!