Vessétek rám nyugodtan a követ, de én nem örülnék neki sajnos.
2014. nov. 17. 11:21
2/26 anonim válasza:
Kíváncsi lennék rá, hogy milyen körülmények között él, kik a szülei, mivel foglalkoznak. Mondjuk ez igaz lenne bárkire, nemcsak roma barátnőre.
Ha normálisan élnek, nem 6-an egy másfél szobás lakásban, és nem börtöntöltelékek a szülei, testvérei, nem balhésak, akkor nem zavarna.
2014. nov. 17. 11:23
3/26 anonim válasza:
Semmit. 16 évesen nincs jelentősége. Mire 18 lesz, lesz 10 másik barátnője már. Ilyen korban még messze van az örökre szóló elkötelezettség. Amúgy meg ha megismerem és megszeretem akkor teljesen mind1 milyen származású, ha szereti a fiam és jót akar neki. Egy kapcsolatban az a fontos hogy ne bántsák egymást és ne sérüljön egyik fél se.
4/26 anonim válasza:
Nem szólhatnék bele, ennyi idősen egy fiúnak semmit sem lehet megtiltani. Reménykednék benne, hogy csak múló szeszély és nem fogja később feleségül venni. A roma lányok csak addig szépek amíg nem szültek.
5/26 anonim válasza:
Engem nem a roma lány zavarna, elhiszem, hogy rendes. De milyen a családja? Nem szeretném, ha összevernék a fiamat, mert pl. szakítanak egy idő után. Náluk ez az elsődleges megoldás a problémákra, balhézás, kiabálás, verekedés. Nagyon nem hiányozna, hogy odajöjjenek hozzánk műsorozni.
2014. nov. 17. 11:25
6/26 anonim válasza:
3as vagyok. Szomszédunkban egy pár lakik 2 kislánynal, mindenki szőke kék szemű, a szép hát rendes munka, diploma mind2nél, gyrekek kitűnő tanulók és sportolnak. Csak akkor tudtuk meg hogy romának vallják magukat, amikor egy rokon jött hozzájuk látogatóba, és ugyan szintén jól szituáltak voltak de rajtuk mégiscsak látszott. Szóval NORMÁLIS esetben nem számít, mi jót röhögtünk magunkon a férjemmel, amikor 4 év ismerettség után kiderült hogy akik inkább néztek ki svédnek mint bármi másnak, azok romák.
Szóval ha a lány ugyanilyen családból való és nem az az aljadék akiket sokszor a tv-ben látni, akkor nem hiszem hogy zavarna.
2014. nov. 17. 11:27
7/26 anonim válasza:
Nekem is volt 16 évesen roma barátom. A szüleim jól kezelték nem szóltak semmit, hisz tudták, hogy ez nem életre szóló kapcsolt lesz 16 évesen.
Szóval ugyan úgy tennék én is.
2014. nov. 17. 11:29
8/26 anonim válasza:
Előszőr megnézném a családját. Valószínű, hogy múló dolog, de ha börtöntöltelék a családja (ami ezeknél kb 80 %) akkor eltiltanám tőle. Jobb a békesség. Ezek képesek megverni, ha dobni akarja még akkor is ha a csaj viszonylag rendesnek néz ki.
2014. nov. 17. 11:31
9/26 anonim válasza:
Ha rendes,okos,tisztelettudó,segítőkész,talpra esett lány, akkor mi a baj?
2014. nov. 17. 11:34
10/26 anonim válasza:
Fontos megnézni a családját, mert lehet hogy más értékek szerint élnek mint a fiú. Nekik is furcsa ezt megszokni , és őket is nehéz megszokni. Egy évfolyamtársam szintén 16 évesen járt egy nagyon szép roma lánnyal a suliból. Nem volt gond addig amíg a szülők meg nem tudták és erőszakkal feleségül akarták vetetni vele a lányt. Amikor ez nem sikerült fájdalomdíjért zsarolták az évfolyamtársunk szüleit és nagyszüleit. Többet nem hallottam az esetről, mert ballagás után nem követtük az eseményeiket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!