Lányok. Ti mit szólnátok ahhoz, ha odamenne egy kulturáltabb cigány/roma fiú hozzátok beszélgetni, ismerkedni? Rögtön elküldenétek, vagy nem? Nem lenne megalázó számotokra, ha együtt látnak vele?
Megalázó.Kínos.Megszégyenítő.
Ne tedd, csak leégeted magad!
Én nem küldeném el.
Szerintem a roma emberek is lehetnek vonzóak mind fizikailag,mind a személyiségük terén,
Ha pedig nem tetszene,ezt ugyanúgy finoman megmondanád neki,mint más fiúknak,ha nem tetszenek.
Ahogy pedig olvasom a többiek rasszista válaszait,el kell mondanom,hogy nagyon elszomorító. Nem gondoljátok át,hogy mind emberek vagyunk? Miért nem tudjuk elfelejteni a rasszizmust a múlttal?
Ezek költői kérdések voltak. Inkább ne is válaszoljatok rá.
Üdv
-Tequila
És, ha nem lenne cigány, de nem is fehér. Tehát pl. japán, kínai, néger, arab. Akkor nem küldenétek el rögtön?
Bár azt nem tudom, honnan vettétek, hogy ba*zni akar. Ismerkedés != baszás :)
Dehogy küldeném! A néger és arab pasik nagyon vonzóak :)
Az ázsiaiak nekem mondjuk nekem nem tetszenek,de nem is lehet mindenkit vonzónak találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!