Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom roma származású és titokba vagyunk együtt!?
a szüleim nem engedik,de ők teljesen mások dolgozik az apja,és már voltam náluk de nincs semmi szag..szval normálisak...mit kellene tennem, hogy megengedjék itthon??
apám azt mondta h ezzel lealacsonyítom őt:/
nem tudom h mit évő legyek nagyon szeretem meg ős i engem!!!
már teljesen beleőrülök ebbe a titkolózásba:(
"de nincs semmi szag..." ezen szakadtam xD legalább lesz mit mesélni a 8-9 kis pujának
na de komolyra fordítva a szót, mond el a szüleidnek, hogy te őt szereted, a családja is teljesen kultúrált, mutasd be apukádnak a fiút
amit én láttam roma-magyar kapcsolatból,mindig az lett a vége h a férfi irtózatosan megverte a nőt ,ráadásul ha összevesztek,akkor képzeld el hogy odacsődíti majd az egész fámiliát nem lesz se éjjeletek se nappalotok,fenyegetések,kiabálás stb..kell ez neked?!
NE!
Szerintem azért legyél óvatos. Sok ilyen esetről hallottunk már, hogy a roma férj félholtra veri a fehér feleségét. Tudod, a vér nem válik vízzé. És igen, vannak rendes roma emberek is, de soha nem tudhatod, hogy mikor jön elő belőle az, ami a származása miatt a vérében van.
A helyedben vigyáznék...
A cigány vér nem változik
NEEEEEEE!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!