Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyám nem engedi hogy együtt legyek a barátommal, mert roma. DE! Hozzáteszem, TELJESEN normális! Dolgozik, rendes. Egyáltalán nem látom benne a romát. Tök reménytelen így a dolog?
Sztem hagyd ott, bár végül is a fiúk döntenek ebben ha jól sejtem te pedig lány vagy, szal max ő dobhat ki téged, de meg kell hagyni furcsa.
Honnan tudod h rendes? Más népcsoport, más mentalitás. Ki van zárva, h dolgozzon.
Ha mégis, akkor gondolod át a dolgot, de azért légy résen!
Mond azt anyádnak, hogy szakítottatok. Aztán ne találkozzatok 1-2 hétig, majd mond azt, hogy új barátod van.
Ügy megoldva.
Lehet hogy vannak normálisak, de én egyet sem ismerek közölük. Buták, primitívek, és közönségesek, bármilyenek is legyenek. Ha szakítani akarsz vele, rádszabadítja az egész bagázst. Főleg, ha lefeküdtetek. Hiszen náluk az a szokás, hogy a szüzesség elvesztése együtt jár a házasággal, a házaság a gyerekkel. Nem egy ismerősöm terhes már a 15-16 éves korosztályból...ilyen környékem lakom, tudom, hogy milyenek. Gyerekkoromban tőlük kaptam el a tetveket. Mindig csodálkoztam, hogy miért olyan buták. Na azért mert a nők nem lehetnek okosabbak a fiúknál, mert akkor nem tudnak beházasodni, és egy egyedülálló 20 éven felüli cigány lány az nem elfogadott. A fiúk ugye meg a minta alapján a fizikai mivoltukra helyezik hangsúlyt. Egyszer láttam a hiradóban egy cigány diplomást....érted a hiradóban ....szánalmas, hogy ez nagy hirnak számit. De igaz. Én félek tőlük. Gyerekkoromban majdnem megerőszakoltak, megfenyegettek, fojtogattak, lelkileg terrorizáltak, mert okosabb voltam, és szőke hajam volt. Ha lemered őket cigányozni megsértődnek, de ha engem valaki magyarnak nevez, az természetes számomra...hogy várják el, hogy a társadalom befogadja őket, ha ők nem tudnak megváltozni. Az egész családi felépitésük ellentétes minden fejlett, demokratikus társadaloméval. A magatartásuk úgyszintén. Szégyellem, hogy magyarul beszélnek, közben szidják a magyarokat. Ez sztem nem rasszizmus, hanem puszta realista érzék. Nem tudom őket szeretni. Visszataszióak számomra.
A te helyedben önként és dalolva szakitanék vele, amig nagyobb baj nem lesz belőle. Nem sértegetlek, nyugodtan le is pontozhatsz, de SOSE kösd össze az életedet egy cigánnyal, mert megbánod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!