Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyám nem engedi hogy együtt legyek a barátommal, mert roma. DE! Hozzáteszem, TELJESEN normális! Dolgozik, rendes. Egyáltalán nem látom benne a romát. Tök reménytelen így a dolog?
a párom édesanyja roma, az édesapja magyar.
Páromon nem látszik, hogy roma származású, de mindenki tudja róla.
Engem nem tiltottak a szüleim, de nem is nagyon barátkoztak meg vele. Már házasok vagyunk, van 2 gyerekünk, és nagyon jó férj, és apa. Dolgozik 14 éves kora óta, nem iszik, nem drogozik, egyedül a cigi, amire én szoktattam rá, de az egy másik történet.
Az édesanyja nagyon aranyos, tisztességes család. Ha nem lenne anyósom sötétebb bőrű, senki nem mondaná meg róla, hogy roma.Sem a páromon, sem a gyerekeinken nem látszik, hogy azok.
VISZONT!! Anyámtól megkapom, kivételezik a gyerekekkel, nem igazán szereti őket.
A párom a munkahelyén is megkapja, mert helyben van a munkahelye, és ismerik, pedig mindenkinél ügyesebb a szakmájában.
Ha a szomszédokkal összeveszünk,(kilukasszák a biciklit, leköpködik, stb) egyből azzal jönnek, hogy cigány.
Szóval nagyon sok hátrány is származik belőle. Attól félek, hogy a gyerekeket majd nehogy piszkálják emiatt az iskolában.
Sőt! kölcsönt felvenni sem volt olyan egyszerű, mert amikor a párom megmondta az édesanya leánykori nevét, a szájhúzást kaptuk mindenhol.
Szóval nem kizáró ok az, hogy roma származású, de nagyon gondold meg!!
És hallgass rám, mert én már túl vagyok azon, ami rád még ezután vár.
Írhatnál a párod külsejéről, családjáról egy kicsit, jót is rosszat is írd le, mert csak akkor lehet rá reális választ adni.
Ha a páromék is a tipikus Roma család lettek volna, akkor semmiképp nem mentem volna bele a kapcsolatba.
én vagyok, akinek a férje roma származású. Elárulod a korod?
külömben nekem is az anyósom a legjobb barátnőm.
figyi én is csak azt tudom tanácsolni mint a többiek, teljesen más emberek, mint mi velük a problémákat nem komminkálás útján hanem verekedés és egyéb dologgal lehet elintézni, gondolj bele ha vmin összekaptok ki tudja mit csinál veled
nem hiába mondja mindeki h vigyázz
remélem jól döntesz
* kommunikálni bocsi elirtam
ne haragúdj amit előbb írtam de én így gondolom meg ahogy látom a körülöttem levő példákat
sztem mindeki csak jót akar:)
előző voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!