Házunkban sajnos lakik egy 9 fős roma család, akikkel nagyon nehéz az együtt élés. Mit lehet tenni ellenük?
Szia! én megértem az elkeseredésedet,viszont tényleg el kellene költöznötök.
Jelentsd fel őket a köztelületiseknél,hátha ők tudnak vmit tenni ellenük,bár egy kis bírsággal megússzák,mert mi magyaroknak kussolni kell mert lassan a romák lesznek az urak,ők fogják majd irányitani magyarországot.
Sajnos még megbeszélni se tudod velük,mert már rögtön a késelés jár az agyukban!
Én azt tanácsolom valamilyen úton-módon de költözzetek el onnan,mert nem lesz nyugtotok sose.
SAJNOS!!!
Őszinte részvétem. Már csak azért is merem ezt írni, mert az én szomszédomban 14 él belőlük. Ezek ráadásul tiszták, szép a házuk, csinosan öltöznek. Csak hát a fajtájuk az sajnos elviselhetetlen. Zajosak, hangosak, összeférhetetlenek, fenyegetőznek. Nálunk is állandó gond a vasgyűjtés, a kábelégetés és az ezekkel járó zaj, és szaghatás. Nem beszélve arról, hogy a szennyvizüket ráeresztik a konyhakertünkre. Mindegyiknek kocsija van, egy sem jár munkahelyre dolgozni. 2 cselédjük van, akiknek a nyugdíját elszedik, meg az irataikat is, testi fenyítést is alkalmaznak velük szemben. Én azt modom, hogy nem lenne szabad megengedni, hogy köztünk éljenek. Külön negyedet kéne nekik nyitni, mint pl. az USA-ban vannak a kínai stb. negyedek, aztán ott saját maguk között, saját kultúrájukban élhetnének. Mi sem tudjuk eladni a házunkat, met a pofánkba röhögnek, amint meglátják őket a vevők. Szóval őszinte részvétem.
Nekem volt egy húzásom amikor már nem bírtam elviselni a dolgaikat. Konkrétan nem mertem a gyerekemet iskolába engedni, mert állandóan fenyegették. Ekkor időpontot kértem a polgármestertő, kérve hogy hívja oda őket is. Nos akkor a polgármester megfenyegette őket, ha még egyszer panaszt teszek rájuk, akkor ő maga fogja feljelenteni őket. Ez elég hatásos volt, bár a szokásaikat nem tudják elhagyni, de a fenyegetőzések nagyjából elmaradtak.
Kilakoltatni valakit mert nem tetszik a szaga? :) Ez azért kicsit necces lenne, ha roma, ha nem. Pláne ha saját tulajdonú az ingatlanuk!!!
Ha nem saját tulajdonú, akkor a lakástulajdonossal kell beszélni, hogy bontson bérleti szerződést, akkor azért "van esély" arra, hogy kitegyétek. De ha tulajdonuk a lakás, akkor igen kevés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!