Mit főztök húsvétra? Együtt lesz nálatok az egész család vagy csak pároddal, gyerekkel?
Nallunk szombaton sonka lesz fott tojassal, tormaval... Vasarnap toltott baranyt csinalok krumpli salataval. Hetfon is meg marad ebbol ebedre es termeszetesen a sonkat is pusztitjuk amig el nem fogy. :)
Mi csak harmasba leszunk, a ferjem, 14 honapos kisfiam es en. Kulfoldon elunk igy a csalad sajnos messze. :( Azert megyunk majd tengerpartozni ha jo ido lesz mert nallunk a nagypentek is szabad. :))
Szia!
Mi 3an ünneplünk, Én,Férjem és a 6honapos kisfiam! Külföldön élünk (otthon nagy családi összejövetel van mindig, hiányzik)
Kolbászt, sonkát fözök, sárgaturot->ezt kaláccsal esszük! Oroszhussalátát kaszinotojással, sonkatekerccsel! Szendvicseket.
Fagyiszeletet, kokuszkockát és pogit sütök!
És Te? :-)
Szombaton az én családom lesz nálunk, vasárnap pedig a férjemé anyósomnál.
Nálunk évtizedek óta hagyományos menü van: sonka, tojás, zöldségek, hagymás és majonézes krumplisaláta és töltött tojás.
Anyukám pogit süt, tesóm kalácsot, én répás-mandarinos kockát.
16 hónapos a fiam, a tesómék lánya 15, a sógoromék fia 14.... :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!