Szülők! Mit szólnátok ha a 16 éves fiatoknak roma barátnője lenne?
Figyelt kérdés
Aki egyébként rendes,okos,tisztelettudó,segítőkész,talpra esett lány.2014. nov. 17. 11:17
11/26 anonim válasza:
Nem örülnék neki. A tapasztalatok miatt, biztos van rendes,normális ember köztük csak olyannal nem nagyon lehet találkozni.
12/26 Janka néni válasza:
Az a baj a romákkal - bármilyen jó tulajdonsága van ennek a lánynak - hogy velük együtt jár az egész család. És ott ki tudja, mi minden lehet. De még messze vagytok attól, hogy ez mindennapi probléma lehetne. Nem biztos, hogy marad ez a kapcsolat. De ezek szerint jó érzéke van a fiadnak a "rendes" lányok kiválasztásához
13/26 anonim válasza:
Kedves Tanult utolsó válaszoló! Vicces hogy te nevezel tanulatlannak valamij!en alja romákat ilyen helyesírással.
Másrészt meg tényleg ennyit néznél ki a fiadból, hogy gyereket csinálna egy 16 éves lánynak? Akkor te hogy nevelted?
Meg is érdemelné, ha ennyi esze van!
Próbálj csak megtiltani egy 16 évesnek valamit. Csinálja titkokban! Rég voltál már fiatal, ha ezt elfelejtetted.
Ha valaki bízik a gyerekében és tudja hogy jól nevelte, annak nem kell aggódnia egy ilyen kapcsolat miatt, mert a gyerek úgy is csak addig fog együtt lenni a lánnyal, amíg, ahogy te fogalmaztál ki nem ütközik a roma vér. Másrészt tudja hogy van annyi esze, hogy nem csinál gyereket neki.
14/26 anonim válasza:
Elvenném tőle, és megtartanám magamnak. Amúgy én is szoktam látni normális roma lányokat/nőket. Ami volt a híradóban tegnap, az 5 gyerekes nő, az is ari volt. Van köztük sok igényes is, de nem mindennap találkozik velük az ember. Nagy lájk a fiadnak, vagy neked.
15/26 anonim válasza:
Nem szólnék semmit, mihamarabb igyekeznék megismerkedni a családdal és ha az is ennyire oké, mint a lány, akkor nincs semmi probléma.
16/26 anonim válasza:
Szívrohamot kapnék :) Megpróbálnám megismerni de nem örülnék.
17/26 A kérdező kommentje:
A családjáról annyit tudok amennyit a lány mesélt nem találkoztam még velük.Azt mondja nem nagyon foglalkoznak vele.Az ideje nagy részét a nagyszüleinél tölti.Most 17 éves és azt mondta ha betölti a 18-at elmegy dolgozni hogy minél előbb elköltözhessen.Most hogy ebből mi igaz mi nem, nem tudom.Eléggé látszik rajta,hogy nem magyar és lehet a hangján is hallani mindezek ellenére kellemesen csalódtam benne.
2014. nov. 17. 12:18
18/26 anonim válasza:
Vigyázz mert nagyon manipulatívak tudnak lenni!
19/26 anonim válasza:
Mit lehet hallanoi a hangján? Cigány anyanyelvú? Az azért nem túl gyakori Magyarországon, itt a legtöbb roma nem is beszél cigányul.
20/26 Janka néni válasza:
Kedves 13#! Mi a baj a helyesírásommal? Meg hol neveztem én alja romáknak őket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!