Mit szólnátok egy roma országhoz?
Figyelt kérdés
Mondjuk BAZ megye egyes részeiből és Dél-Kelet Szlovákiából (ahol szintén sokan élnek) alakulna egy független ország. Lovári lenne az államnyelv, s az európai romáknak végre saját országuk lenne.2013. dec. 23. 15:22
1/26 anonim válasza:
Ez mind nagyon szép és jó, de miért is akarnának a máshol élő romák oda költözni? Ott nem lenne egy olyan többségben lévő, államalkotó nép mellettük, akik segélyekkel és lopható tulajdonnal eltartják őket. Persze nyilván a romák sem mind ingyenélők, sokan keményen dolgoznak közülük is, de szerintem nem elegen ahhoz, hogy a munkát csak távolról ismerő társaik megélhetését biztosítani tudnák.
2/26 anonim válasza:
És ezt megkérdezted a BAZ megye azon részein élő magyaroktól is? Gondolom visítva gurulnának a földön örömükben.
3/26 anonim válasza:
Isten ments.
Nem értem, hogy miért akarod Magyarországot tönkretenni ezzel. Akkor már inkább Ukrajnában csináljuk meg.
4/26 anonim válasza:
Inkább alakítsuk meg a te lakhelyeden, kérdező :)
5/26 anonim válasza:
Amúgy már létre is jött a dolog.
A Magyarországtól leválasztott Erdélyben amikor románokat költöztettek be, az ott maradt székely magyarok azóta élnek az oláh cigányokkal körülvéve.
6/26 anonim válasza:
Támogatom az ötletet de csak akkor ha az óceán közepén hozzuk létre nekik.
7/26 anonim válasza:
Ha a Holdon lesz szabad ég alatt űrruha nélkül akkor én anyagilag is támogatom!
8/26 anonim válasza:
Egy ilyen felvetés kb. kimeríti a hazaárulás fogalmát. Országot szerezni szoktak, munkával, vérrel, karddal és évszázadok alatt munkával megtartani. Csináljanak, de máshol - ha hagyják nekik.
9/26 anonim válasza:
én támogatom egy megyét szívesen feláldoznék a számukra persze csak akkor ha a határt jó 10km aknamező meg 200méterenként géppuskafészek védi
szívesen elköltöznék az ország másik felére ha ezzel megszabadulnánk az élősdiktől
10/26 anonim válasza:
Mondjuk ha az Apollo egyik Holdon hagyott indító fokozata mellé érkeznének akkor még ez a pár szó elhangzana:
-Dik má' Karcsika, színesfím...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!