Szülők! Mit szólnátok ha a 16 éves fiatoknak roma barátnője lenne?
13-as! Szerintem te nekem írtál,viszont én nem töröltem a hozzászólásomat! Amit ideírok, azt úgy is gondolom és nem szoktam visszavonni. Nem tudom, hová lett, kétszer is átolvastam, de nem találom én sem. Ahhoz viszont tartom magam,hogy ci*ánnyal és semmi családból származóval nem engedném összeállni a gyerekem. Tanultnak nevezel-nos igen, a 8 osztály nem a mi színvonalunk és legyen valaki akármilyen "rendes", az iskolázottság hiánya-és a háttérben a szülői nevelés elégtelensége-akkor is szembeötlő! Az pedig, hogy 16 évesen nem fogad szót, a neveléséből jön, amit pedig nem tizenévesen kell elkezdeni, mert akkor valóban nem ér semmit. Öregnek pedig nem vagyok öreg, 30 vagyok, de "az én időmben" még nevelték a gyereket és nem ráhagytak mindent a nagy szabadelvűség nevében. Különbek is lettünk, mint a mai "fiatalok" többsége.
A helyesírásomba pedig nem köthetsz bele, mert nincs rá indokod. Max elgépelhettem valamit, de az nem helyesírási hiba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!