Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Hogy reagálnátok ha a...

Szülők! Hogy reagálnátok ha a lányotok elmondaná hogy biszex?

Figyelt kérdés

Egyszer úgyis el fogom mondani a szüleimnek. Kíváncsi vagyok más szülő hogyan reagálna rá.

Amúgy jó kapcsolatom van a szüleimmel, főleg anyával.

19

2014. nov. 9. 20:52
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
a kérdésben kivitelezőkre gondoltam.
2014. dec. 2. 12:06
 22/32 anonim ***** válasza:
szerintem nem tartozik rájuk. ha rákérdeznek, akkor mond el, de különben nem hiszem hogy el kéne mondani.
2014. dec. 2. 12:08
 23/32 anonim ***** válasza:
67%
Ilyen korú lányom egyszer mesélt az ezirányú kíváncsiságáról. Megnyugtattam, hogy a szexuális identitás VÉGLEGES kialakulását 24 éves korra taksálják az okosok. A lányom azóta boldog házasságban él. Mindenesetre az ő "elhajlását" könnyebben könyveltem volna el, mintha a fiam állt volna elém ilyen problémával.
2014. dec. 2. 12:18
 24/32 anonim ***** válasza:
nekem is volt ilyen időszak amikor azt hittem hogy a lányokhoz vonzódom, de szerencsére elég hamar elmúlt. Azóta a párommal élek együtt. Neki is elmeséltem, hát eléggé meglepődött. Ilyenek a fiatalok. Ha jó vele a kapcsolatod akkor elmondhatod neki. Én nem közöltem az anyukámmal soha. szerintem csak akkor mond el ha már biztos vagy a dologban.
2014. dec. 2. 20:16
 25/32 anonim ***** válasza:
Sehogy, a párja neme engem nem érint, bár titkon remélném, hogy fiút választ, mert így sokkal egyszerűbb családot alapítani.
2014. dec. 20. 20:51
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
Az én lányom levélben írta le nekem,hogy Ő a lányokhoz vonzódik kicsi kb 12 éves korától és letette a szekrényemre! Sírtam,de nem a sokktól,hanem annyira meghatott az őszintesége! Ennek kb 4 éve,most 20 éves! Hiába is tiltakoznék,nem tudok ellne mit tenni és nem is akartam! Ezt megváltoztatni nem lehet,ez génhiba szerintem! Jár ide a barátnője,Ő is hozzájuk,napokig itt van és én ezt elfogadom,természetesnek veszem,hogy itt legyen! Ha ŐK együtt boldogok,én is az vagyok!
2015. jan. 9. 10:55
 27/32 tarzan:* válasza:
Mond el neki ha jo anya akkor nem fogja érdekelni ha meg nem tettszik neki hagyd ott wgy időre és majd ő ugyis felkeres mert meg akarja majd beszélni veled!!!!!!!!!!!
2015. jan. 9. 15:30
 28/32 David82 ***** válasza:
63%

Egy pillanatra elgondolkodtam, aztán rájöttem mi a biszex és a leszbikusok között a különbség. A biszex vonzódik a férfiakhoz is, de a nőkkel való kapcsolatot sem veti meg. Szülőként egy biszexuális lányt teljesen elfogadnék, hiszen mindkét nemhez vonzódik, így, ha esetleg a hetero énje az erősebb, akkor azt lehetne előtérbe helyezni.

Ha kiderülne, hogy leszbikus, azaz irtózik a férfiaktól, akkor kicsit gondban lennék. Férfiaknál jobban elfogadottnak tartom az azonos nemhez vonzódást, mint a nőknél. Ha a fiam lenne homoszexuális, nem zavarna, bár azt nem engedélyezném, hogy az otthonunkba hozzon fel egy másik férfit és khmm... Mondanám neki: semleges helyen, semleges helyen csináljátok, ne az én otthonom legyen a melegágya a melegségnek. :)

Ha a lányom lenne leszbikus, őt is elfogadnám, hiszen a lányom, de szomorú lennék miatta, hogy elveszíti a nőiességét.

2015. jan. 24. 21:29
 29/32 anonim ***** válasza:

'elveszíti a nőiességét'

te meg az eszed veszítetted el már nagyon rég, gondolom

2015. febr. 14. 12:06
 30/32 anonim ***** válasza:

Úgy h ez az ő magányügye.

A szeretet nem ettől függ.

2015. febr. 22. 15:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!