Szülők! Hogy reagálnátok ha a lányotok elmondaná hogy biszex?
Egyszer úgyis el fogom mondani a szüleimnek. Kíváncsi vagyok más szülő hogyan reagálna rá.
Amúgy jó kapcsolatom van a szüleimmel, főleg anyával.
19
Egy pillanatra elgondolkodtam, aztán rájöttem mi a biszex és a leszbikusok között a különbség. A biszex vonzódik a férfiakhoz is, de a nőkkel való kapcsolatot sem veti meg. Szülőként egy biszexuális lányt teljesen elfogadnék, hiszen mindkét nemhez vonzódik, így, ha esetleg a hetero énje az erősebb, akkor azt lehetne előtérbe helyezni.
Ha kiderülne, hogy leszbikus, azaz irtózik a férfiaktól, akkor kicsit gondban lennék. Férfiaknál jobban elfogadottnak tartom az azonos nemhez vonzódást, mint a nőknél. Ha a fiam lenne homoszexuális, nem zavarna, bár azt nem engedélyezném, hogy az otthonunkba hozzon fel egy másik férfit és khmm... Mondanám neki: semleges helyen, semleges helyen csináljátok, ne az én otthonom legyen a melegágya a melegségnek. :)
Ha a lányom lenne leszbikus, őt is elfogadnám, hiszen a lányom, de szomorú lennék miatta, hogy elveszíti a nőiességét.
'elveszíti a nőiességét'
te meg az eszed veszítetted el már nagyon rég, gondolom
Úgy h ez az ő magányügye.
A szeretet nem ettől függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!