Mit reagálnátok, ha a barátotok elmondaná, hogy meleg?
Nem szeretne tőletek semmit( ha fiúk vagytok), csak barátságot. Mi lenne a kapcsolat további részével? Hogyan állnátok hozzá?
Nem vagyok az, de nagyon érdekel ez. Szívesen beszélgetnék erről. Kérlek nemetek, korotok írjátok bele, előre is köszönöm! :)
17/f
Végül is nem zavarna, nem hiszem hogy a barátságunk sokat változna.
17/f
Van meleg baratom. Amikor elmondta nem akadtam fent rajta, tovabbra is ment minden a maga utjan, max. erzekenyebb lettel, hogy ha tarsasagban, ahol orola nem tudja valaki, hogy meleg ne menjen a tarsalgas olyan iranyba, hogy hulye bu*izas kezdodjon, mert szerintem az neki nem eshet tul jol.
30L
Nem izgatna, míg nem akar "hittéríteni".
28/f
Semmit. Amúgy ez meg is történt. Nekem aztán teljesen mindegy volt, csak az irritált kissé, hogy elvolt azzal, hogy ő most végre kiszabadult és beszélhet róla s olyan dolgokról mesélt, ami szerintem nem tartozik rám (de nekem aztán az se fájt, max. el tudtam volna képzelni érdekfeszítőbb témát) Amúgy csak haverok vagyunk, a barát szó nekem nagyon sokat jelent. Van egy csomó közös ismerősünk a közös hobbi kapcsán, azok sem akadtak fenn a dolgon, már amennyire én látom, ugyanúgy viselkednek vele.
37N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!