Hogyan reagálnátok homofób szülők, ha gyermeketek óvoda csoporttársát, egy meleg pár vagy leszbikus pár nevelné, s ez az óvodacsoporttárs kisgyermek meghívna, gyermeketeket a szülinapi zsúrjára?
Nem vagyok sem "homofób", sem "homopárti", azt gondolom, hogy arról, hogy valaki homoszexuálisnak született nem tehet. Nekik is jár a "normális" élet, diszkrimináció nélkül. Sokak fejében az él, hogy a melegek lépten-nyomon szexelnek , nyalják falják egymást, gátlástalanul, gusztustalanul. A nagy többség ettől függetlenül normális életet él, sokakról nem is gondolnánk, hogy melegek.
Akik odáig jutnak, hogy gyermeket is vállalnak, meleg párként, feltételezem, hogy rendelkeznek akkora intelligenciával, hogy egy gyerekzsúron és egyébként a hétköznapi életükben is úgy viselkednek, mint egy hetero-pár. Vagyis intézik a hétköznapi dolgaikat, nevelik a gyereket, dolgozni járnak, az intimitást pedig a hálószobában élik meg.
Simán elengedném a gyermekemet. Nem hiszem, hogy különösebben foglalkoznék egyébként a nemi beállítottságukkal. Szülők és kész. Pont, mint a többi szülő.
Ennek az egész mizériának zömmel a dili társadalom az oka. Én alapvetően nagyívben teszek mindenki szexuális életére, arra, hogy ki-kivel, hogyan. És az, hogy valakinek a "szülei"melegek, azt a hálószobájukon kívül senkinek nem kellene tudnia. Az én gyerekemnek lehet fel sem tűnne, hogy valamelyik gyereknek két anyja van, vagy apja. De a társadalom, meg az ő ítélőkéje gondoskodik arról, hogy a szülőnek ideje korán magyarázkodni kelljen ezekről a dolgokról.
Amennyiben nem az a nyalós-falós szerelmesek a szülők, akkor simán elengedném a gyerekemet.
engem nem zavarna.
egyébként meg nem hinném hogy egy gyerek szülinapi zsúron ott a gyerekek előtt nekiállnának csókolózni meg ilyenek az nem az az időpont....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!