Szülők! Szerintetek elmondjam a szüleimnek, hogy leszbikus vagyok?
Az van, hogy a szüleimmel nagyon rossz a kapcsolatom, ráadásul amikor a tv-ben sz van mondjuk a melegekről, már egyből olyanokat mondanak, hogy -Most kéne Hitlernek kiírtania EZEKET, meg ilyesmi...Viszont most épp alakul egy lánnyal és hogyha sokat találkozunk, előbb-utóbb gondolom rákérdeznének, hogy mi mit csinálunk már együtt, hogy mindig együtt vagyunk...
Szerintetek elmondjam nekik egyáltalán, ha ezt gondolják a melegekről?
15/L
Ebben az esetben én se mondanám el. 15 éves vagy,ez még változhat,lehet most ezt érzed,de pár év múlva meg csak nevetni fogsz rajta,kitudja.
Ha már biztos a kapcsolatod a lánnyal és már régóta együtt vagytok én akkor mondanám el.
Bár nekem szerencsére jó a kapcsolatom anyával,és tényleg bármit elmondhatok neki,de ezt azért még én se tudnám,hogy elmondani.
Köszönöm a válaszokat :)
Szóval úgy döntöttem, nem mondom el nekik...Lehet, még akkor se, ha már komolyra fordul a kapcsolatunk a lánnyal, mert szerintem is az lenne a végén, hogy kitagadnának..
14:21 A fiúk (legalább is jelenleg) egyáltalán nem érdekelnek.
14.21-es vagyok.
Akkor tehát ne mondd el, és ha nem érdekelnek a fiúk még, nem gond, bár a lányok se érdekelnének úgy, első legyen most neked a tanulás. És a családoddal maradj meg jó viszonyban, az életben egyedül rájuk számíthatsz igazán. Hibák mindig vannak, a szülők sem tökéletesek, úgy kell elfogadni őket ahogy vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!