Hogyan mondjam el itthon az eléggé konzervatív szüleimnek, hogy leszbikus vagyok?
félek,hogy ha megtudják kiraknak majd az utcára de már nem bírom tovább megjátszani magamat..
l/18
Nem vagy az...
jó nah..csak vicceltem.Nem tudom, ha tényleg ilyenek a szüleid akkor szerinte ne mond még el..vagy soha..mert lehet h majd másként fognak rád nézni.Te attól éljed az életedet ahogy akarod, nem kell konkrétan el mondd szerintem.ha majd gyanakodnak akkor majd szerintem ők lesznek azok akik rákérdeznek.
sztem én is várok a nagy vallomással míg el nem hagyom a szülői házat, csak anyum folyton rágja a fülemet, hogy miért nem hozok már haza végre valami rendes fiút, mert ilyen korban már igazán találhatnék magamnak valami rendes fiút...a baj tényleg csak az, hogy én már megtaláltam a megfelelő személyt, csak ő nem fiú..:D
A kérdést is a párom mait írtam ki. Lassan már egy éve, hogy együtt vagyunk és elég rosszul viseli, hogy nem merem felvállalni a családom előtt. Szokott nálunk lenni, a szüleim jól kijönnek vele, szeretik, de félek, ah tudnák, hogy nem csak egyszerű jő barátok vagyunk meggyűlölnék, ahogy engem is...
köszönöm a válaszokat=)
ha ennyire konzervatívak, akkor szerintem ne mondd el nekik, amíg otthon laksz.
lehet hogy gonosz dolog, de kérj meg egy fiú barátodat, hogy játssza el a pasidat előttük...na azért nem kell túlzásba vinni, csak bemutatni, és finoman sugallni nekik, hogy több van köztetek mint barátság. ezzel nekik megnyugszik a lelkük egy darabig, te meg időt nyersz. aztán majd évek múlva, mikor színt vallasz, és előhozzák, hogy hiszen neked volt barátod, akkor lehet tisztázni hogy végülis nem mondtad hogy együtt vagytok, csak ezekszerint félreértették..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!