Fiúk. Ti hogy reagálnátok, ha a legjobb barátotok vagyis inkább haverotok bevallaná, h meleg?
Azért a fiúkat kérdem, mer ők nehezebben fogadják el általánosságban.
Szóval igen, meleg vagyok. Van egy haverom, már régóta jóban vagyok. Férle ne értsetek, én nem akarok tőle semmit, maradjon csak havernak. Csak már elmondanám neki, h mi a helyzet, nem akarom mindig azt hazudni neki, h fiúkkal randizom, meg nem akarom elötte mindig tettetni a heterósdit. Ő heteró. Csak félek, ha elmondom neki, hogy meleg vagyok (hangsúlyozom, én ő tőle nem akarok semmit, és a tudtára is adom), akkor máshogy fog viszonyulni hozzám, szal eltávolodunk. Ezért kérdem, mit csinálnál, (te, mint hetero), ha a legjobb haverod bevallaná, h meleg??? hogy viszonyulnál hozzá azok után?
Az idióták 85 %-a homofób.
Én meleg vagyok, és nem örülnék neki. Nem akarom, hogy meleg legyen mert nehéz melegként élni, nem akarom, hogy emiatt lenézzék, vagy utálják.
Ha kiderülne hogy meleg, ott lennék, hogy segítsek. Ellátnám tanácsokkal, próbálnék vigyázni rá. (Mondom ezt meleg srácként).
Már írtam másnak is, úgy kezd az egészet, hogy kérdezd meg, mi a véleménye a meleg témáról, melegekről.
Egyébként nehéz, mert aki emiatt nem tud elfogadni minket szerintem nem igazi barát, de pl. én sem mondtam el egyik hetero barátomnak, legjobb barátomnak sem.
Nehéz, mert ugye nem akarjuk elveszíteni... :(
24 meleg F
Mint minden , ez is emberfüggő.
Igaz, a kis butuska fiúcskák már szépen leoffolták a kérdésedet, de ez van a mentalitásuk már csak ilyen egyes emberkéknek..
Tehát, emberfüggő, általában maradnátok barátok, de nem kell azt várnod, hogy egyből megölel.
Hány évesek vagytok? vidék v budapest? milyen az emberi közeg?
Ezektöl (is) függ, hogy mennyire fogadja el az adott csoport a homoszexualitás megélését. Szegény keletmagyarországi faluban 15 körül rosz lehet melegnek lenni, Nyugat MOi nagyvárosban, Bpn elit gimnáziumban, jobb egyetemen nem hiszem, hogy olyan nagy gond (viszonylag).
Én azért nem tudom elképzelni, hogy egy "barát" emiatt megutáljon. De lehet, hogy sok dolgot nem tudok elképzelni.
Gondolom van bennetek valami emberi kötötés is, pl. nem szeret szenvedni látni téged, te se öt? Én kicsit sajnáltatnám magam, hogy milyen nehéz is így... és most éppen igy gondolom, mert hasonlo szituban vagyok. De a barátaimról azt gondolom elfogadják, ha kijövök nekik. (30+ vagyok, de csak nemrég jöttem rá, miért nem csajoztam sohasem igazán)
Szorítunk, és
majd írd meg, hogy ment!
Én meleg srácként, az előző kommentben említett keleti kisvárosban nőttem fel, 18-20 éves koromban, tehát évek alatt folyamatosan nyíltam meg a barátaimnak, köztük a legjobb 3 heteró fiú barátomnak. Mind a 3an úgy kezdték, hogy megöleltek, és elmondták, hogy ezzel csak nőttem a szemükben, és ugyan úgy szeretnek, ha nem jobban, hálásak voltak nekem, amiért elmondtam nekik.
Az egyik srác egy nagyon vallásos, abszolút homofób alak volt, tőle féltem a legjobban, de egy másodperc alatt megváltozott a véleménye.
Ha igazi barátod, akkor nem lesz probléma
11-09 14:22 vagyok
Tegnap mondtam el az egyik jo baratomnak - mondjuk nem gondoltam róla, hogy baja lesz vele, de azért meglepödtem, mennyire nem változott semmi. Legfeljebb uj baromkodási témáink vannak:p
Budapestiek vagyunk, mindketten 38 evesek vagyunk, de nincs 'család', szoval kicsit fiatalosabban élünk.
(nna, hogy nekem hogyan is lesz családom, azt nem tudom...)
Én nem ott látom a gondot, hogy megutálnak (esetleg kivételek mindig vannak) hanem, hogy nem tudják magukban tartani. De ez azért nem mindenhol probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!