Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti, hogy reagálnátok ha a pasitok összefeküdne a legjobb fiú haverotokkal?
Összevesztek a barátnőjével,aztán a kettő srác végül egymáson kötött ki.
Ha ezt megtudnátok,mit lépnétek?
Előre is köszi!
Pápá drágám. :)
Jah, plusz egy pofon...vagy kettő. : )
De,igen.
Minél több választ várok,majd szétvet az ideg,ne tudd meg. :(
Fúj.Elolvasni is rosszt volt.
Pofon a fiúknak,azt viszlát a fiúknak.
Én inkább tökön rúgnám őket, aztán fognám magam, felvenném a legdögösebb fekete miniruhámat, és leinnám magam a sárga földig, vagy a WC padlóig...másnap jöhet a pofon a fiúknak, viszlát a fiúknak...na meg a másnaposság:D
Egyet mondj meg kérdező: legalább jó volt a pasival?:P
Felpontozok mindenkit,aki őszinte választ ír! :)
Kedves utolsó válaszoló! :)
MÉG,HOGY JÓ VOLT-E?!
Az a srác egy félisten *___*
Szálkás test,kockahas,tüsi fekete haj,enyhén barna bőr,izzó szemek,telt ajkak,egyetlen mitesszere,nemhogy pattanása nincs,és fhúúú *____* :D:D
Ha létezik álompasi,na akkor Ő az! :D
Ismerem a srácot,jó ember,és sokban hasonlítunk egymásra.
De nem tudom... Ha úgy vesszük,még együtt vannak a barátnőjével,de mégis összefeküdt velem. Megcsalta.
Mindig félnék,hogy engem is meg fog.
És az már csak hal lenne a tortán ha összejönnék Vele,a barátnőm tuti nem bocsájtaná meg. Már ha ezt meg fogja valaha is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!