Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Hogy reagálnátok ha a...

Szülők! Hogy reagálnátok ha a lányotok elmondaná hogy biszex?

Figyelt kérdés

Egyszer úgyis el fogom mondani a szüleimnek. Kíváncsi vagyok más szülő hogyan reagálna rá.

Amúgy jó kapcsolatom van a szüleimmel, főleg anyával.

19

2014. nov. 9. 20:52
1 2 3 4
 11/32 anonim válasza:
62%

Biszex vagyok úgy hogy én elfogadnám.

De , HA CSAK biszex vagy (és nem akarod leélni az életed egy nővel ) akkor minek elmondani ?

2014. nov. 12. 09:22
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
az élet nem egy Máunika só, nem kell a nagy comingout ilyen esetben. ez a magánügyed, hogy kivel hálsz éppen.
2014. nov. 16. 01:19
 13/32 anonim ***** válasza:

Sajnos én arra is teljesen hülyén reagáltam, hogy a 8 éves lányom becsukta előttem az ajtót amikor egy fiu osztálytársa meglátogatta. Tudtam, hogy max. a kezét simogatja meg, de mégis teljesen bután reagáltam a jelenetre. Közben a eszemmel tudtam, hogy bután viselkedek.

Szégyeltem magam, hogy erősebb volt bennem az ösztön mint a józan ész egy fontos pillanatban.

2014. nov. 16. 04:56
 14/32 anonim ***** válasza:
0%

Hát..fogalmam nincs mennyi időbe telne,de meg tudnám emészteni.. jobban,mintha leszbikus lenne.

Időbe telne,de támogatnám.. a férjem viszont biztos,hogy magát hibáztatná,hogy elrontott valamit..

Szerinte az azonos neműek kapcsolata,egyáltalán nem természetes..abnormális,elmebeteg..főleg a férfiaknál..

Szerintem ne mondd el otthon! :)

2014. nov. 16. 10:12
 15/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

A lányok jobban érdekelnek mint a fiúk.

Mondjuk ha majd lesz egyszer barátnőm és eléggé komoly lesz, akkor nem szeretném titokban tartani a szüleim előtt.

2014. nov. 16. 10:17
 16/32 anonim ***** válasza:
56%

Nagyon remélem, hogy el tudnám fogadni és el merné nekem mondani. Hamarabb elfogadnám, hogy szexuális vonzódása eltér a normálistól (bocs, hogy így írom, de lássuk be a normális az ténlyeg a fiú-lány felállás), minthogy kiderüljön, hogy valamilyen súlyosabb bűncselekményt követett el, vagy drogozik, cigizik, iszik (utóbbit úgy értem, rendszeresen szüksége van az alkoholra)

Először biztos lesokkolja a szülőket ez a hír, de azért egy idő után belenyugszik a legtöbb ember szerintem.

Ha az egyik szülővel bizalmasabb a kapcsolatod, akkor inkább először az egyikkel beszéld meg. Általában az anyával van szorosabb kapcsolata egy lánynak. Egy nyugodt pillanatot válassz mindenképpen, mikor épp happy anyukád-de mondjuk ne ünnepekkor közöld vele:D

2014. nov. 16. 10:49
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
szerintem elfogadják, mert a gyerekük vagy.A szülő elfogadja agyerekét, mert ez a feltétel nélküli szeretet.
2014. nov. 24. 14:38
 18/32 anonim ***** válasza:
Én is az vagyok, már édesanya vagyok, mégsem mondtam el otthon. Magánügynek tartom. Nem volt rossz viszonyom a szüleimmel, de nem hiszem, hogy az, hogy kivel fekszem le, vagy kihez vonzódom, rájuk tartozna. Nővel nem volt komoly kapcsolatom, a leghosszabb fél évig tartott, már majdnem elmondtam és bemutattam, de aztán mégsem lett tartós. Így ez elmaradt. Azóta férjhez mentem. Nem kell ezt erőltetni, nem az ő életük, hanem a tiéd. N31
2014. dec. 1. 14:20
 19/32 anonim ***** válasza:
100%

# 6 válaszoló, semmi szexuális tartalom nem szokott lenni a lányokban amikor egymást ölelgetik vagy az ölébe ülnek.

férfiakat meg ha ilyeneket csinálnának bántaná a társadalom, ezért nem szoktak ilyeneket csinálni

2014. dec. 1. 14:56
 20/32 anonim ***** válasza:

Nekem a szüleim elővennék a bőr nadrágszíjat aztán kapnék rendesen.

13 L

2014. dec. 2. 09:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!