Szülők! Hogy reagálnátok ha a lányotok elmondaná hogy biszex?
Egyszer úgyis el fogom mondani a szüleimnek. Kíváncsi vagyok más szülő hogyan reagálna rá.
Amúgy jó kapcsolatom van a szüleimmel, főleg anyával.
19
Biszex vagyok úgy hogy én elfogadnám.
De , HA CSAK biszex vagy (és nem akarod leélni az életed egy nővel ) akkor minek elmondani ?
Sajnos én arra is teljesen hülyén reagáltam, hogy a 8 éves lányom becsukta előttem az ajtót amikor egy fiu osztálytársa meglátogatta. Tudtam, hogy max. a kezét simogatja meg, de mégis teljesen bután reagáltam a jelenetre. Közben a eszemmel tudtam, hogy bután viselkedek.
Szégyeltem magam, hogy erősebb volt bennem az ösztön mint a józan ész egy fontos pillanatban.
Hát..fogalmam nincs mennyi időbe telne,de meg tudnám emészteni.. jobban,mintha leszbikus lenne.
Időbe telne,de támogatnám.. a férjem viszont biztos,hogy magát hibáztatná,hogy elrontott valamit..
Szerinte az azonos neműek kapcsolata,egyáltalán nem természetes..abnormális,elmebeteg..főleg a férfiaknál..
Szerintem ne mondd el otthon! :)
Köszönöm az eddigi válaszokat!
A lányok jobban érdekelnek mint a fiúk.
Mondjuk ha majd lesz egyszer barátnőm és eléggé komoly lesz, akkor nem szeretném titokban tartani a szüleim előtt.
Nagyon remélem, hogy el tudnám fogadni és el merné nekem mondani. Hamarabb elfogadnám, hogy szexuális vonzódása eltér a normálistól (bocs, hogy így írom, de lássuk be a normális az ténlyeg a fiú-lány felállás), minthogy kiderüljön, hogy valamilyen súlyosabb bűncselekményt követett el, vagy drogozik, cigizik, iszik (utóbbit úgy értem, rendszeresen szüksége van az alkoholra)
Először biztos lesokkolja a szülőket ez a hír, de azért egy idő után belenyugszik a legtöbb ember szerintem.
Ha az egyik szülővel bizalmasabb a kapcsolatod, akkor inkább először az egyikkel beszéld meg. Általában az anyával van szorosabb kapcsolata egy lánynak. Egy nyugodt pillanatot válassz mindenképpen, mikor épp happy anyukád-de mondjuk ne ünnepekkor közöld vele:D
# 6 válaszoló, semmi szexuális tartalom nem szokott lenni a lányokban amikor egymást ölelgetik vagy az ölébe ülnek.
férfiakat meg ha ilyeneket csinálnának bántaná a társadalom, ezért nem szoktak ilyeneket csinálni
Nekem a szüleim elővennék a bőr nadrágszíjat aztán kapnék rendesen.
13 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!