Igazából a nő+nő felállás az egyetlen amitől kiráz a hideg, de ha a puncit szereted, szíved joga.
2014. nov. 9. 20:53
2/32 anonim válasza:
Ha ez nem arról szólna nála hogy most mindent ki akar próbálni akkor támogatnám. Nekem mindegy hogy fiúval vagy lánnyal csak boldog legyen.
2014. nov. 9. 21:00
3/32 anonim válasza:
Én is az vagyok, de nem mondtam el. A nőkkel való gondolataim megmaradtak gondolati szinten, és boldogan élek a férjemmel.
De ha a lányom elémállna felnőttként ezzel, akkor megköszönném, hogy megosztotta velem, és ugyanúgy szeretném.
Viszont ha te nem azt tervezed, hogy nők mellett maradsz, akkor szerintem ne mondd el otthon.
2014. nov. 9. 21:02
4/32 anonim válasza:
Azt reagálnám, hogy nagyon ráér és agyára ment a hülyeség, majd kinövi... Igazából nem érdekelne kivel fekszik össze.
2014. nov. 9. 21:06
5/32 anonim válasza:
Miért akarod a szexuális életeddel traktálni a szüleidet? Szerintem ez eléggé visszatetsző. Nem akarom tudni, hogy a gyerekemnek milyen szexuális igényei vannak, ameddig azzal nem árt másoknak. Ha leszbikus lennél, az más, arról nem árt, ha tud az ember, hogy a jövőben mégis hogyan kalkuláljon. A biszexuálisok viszont általában ugyanúgy élnek, mint mindenki más, házasodnak, gyereket vállalnak, csak - leginkább fiatalon - néha átkacsintgatnak a másik oldalra. Nem hiszem, hogy ez olyan közérdekű információ lenne.
2014. nov. 9. 21:16
6/32 anonim válasza:
Mindegy nő biszex kicsit, csak elnyomja/megrelégszik a férfiakkal stb... Gimiben meg mindenhol állandóan egymás ölében ülnek meg fogdosság egymást -láttatok már két hetero pasit így viselkedni?
2014. nov. 9. 21:36
7/32 anonim válasza:
Őszintén, minek? Legfeljebb akkor lenne értelme, ha komoly kapcsolatban lennél egy nővel, amúgy meg minek az ilyet közölni?
2014. nov. 9. 23:17
8/32 anonim válasza:
Tudomásul venném a természet közbeavatkozását.Biztosan elgondolkoznék azon,hogy genetikailag-e vagy valamilyen rossz szexuális élmény érhetett-e? Azt gondolom a szülők nagy része magától is rájön gyermeke beállítottságára,ha az nem nagyon barátkozik a saját nemén kívül mással.Valójában nem a biszex gondolata zavarna,hanem,hogy hiába várom az unokámat.Nagyon kíváncsi lennék arra is,ilyen esetekben az azonos nemhez való alkalmazkodás mennyivel könnyebb mint a másik nemhez való alkalmazkodás? Nem-e azért mondod magad biszexnek,mert esetleg egy rossz élmény elvehette a kedvedet és félsz újra átélni?
2014. nov. 10. 02:50
9/32 anonim válasza:
Bár a kérdés nem nekem szól, de azért:
Én biszex vagyok és a munkám miatt már nem a szüleimmel lakom, barátnőm leszbikus. Egyikünk szülei sem tudják, mert mindketten elég homofób szülőkkel lettünk megáldva. Nagyon rossz érzés titkolni, de nem akarok összeveszni velük...
Szóval itt nem más szülők véleménye a lényeg. Te tudod azt, hogy milyenek a szüleid.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!