Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem engedi anya hogy...

Miért nem engedi anya hogy sminkeljek? 15/L

Figyelt kérdés
Teljesen kiborító hogy 15 éves vagyok és semmilyen sminket nem enged meg. Kaptam a mamámtól egy szempillaspirált és tudta ő is hogy van azt mondta a mamának hogy minek az meg nekem is mondta. Amikor meg kifestettem vele magam (ő nem tudott róla mert utána lemostam) észrevette hogy ki voltam sminkelve és elvette a szempillaspirált. Azt mondta hogy nem ezzel foglalkozzak. A suliban is mindenkin van legalább egy kis szempillaspirál és mindenkinek engedi a szülei. Ráadásul jó tanuló is vagyok. Nekem miért nem engedi anya? Hogy vegyem rá hogy legalább a szempillaspirált engedje? 15/L

2014. nov. 3. 15:47
1 2 3 4
 31/35 anonim válasza:
100%

Szerintem egy kis szempillaspirál meg még egy kis alapozó vagy púder azzal nincs gond. Én is használom ezeket , hogy szebb legyen az arcom és kiemelje a hosszu szempillámat.Nekem anyukám meg engedi csak azt nem szereti ha túlzásba viszem. De egy kis szempillaspirálba még senki sem halt bele. Mondd neki , hogy mindenki használja meg ilyesmiket. Kérdezd meg hogy ő miért használ ha neked nem engedi. (Ha használ)

115/L

2014. nov. 3. 20:28
 32/35 anonim válasza:
15/L bocsi xd
2014. nov. 3. 20:28
 33/35 anonim ***** válasza:
23%
A szempillaspirál annyira felesleges... festesd be sötétre a szempilláidat és több hónapig kibírja a festék, nem kell spirálozni meg lemosni naponta. És nem ragad össze tőle a pilla. Bár én 18 vagyok és sosem sminkeltem magamat, csak a ballagásomon meg a szalagavatómon. És ki lehet bírni, hidd el. (Y) :D
2014. nov. 3. 21:47
 34/35 A kérdező kommentje:
Mondom hogy én se vagyok az erős smink híve. És nem azért szeretnék sminkelni mert mindenki más is sminkel. Azért mert kicsik és világosak a szempilláim és a szempillaspirál segít valamit,és én így jobban érzem magam. És nekem is vannak barátaim és elmehetek velük mászkálni ide-oda stb... Nem tilt meg az anya mindent csak a sminket. A szájfényt megengedi. Meg ha előjön pár pattanás akkor a korrektort is. És nem vagyok ribi ésvnem is leszek az szerintem eg kis szempillaspiráltól.:)
2014. nov. 3. 22:00
 35/35 anonim ***** válasza:
100%
Korrektort én is használok, mert a patik miatt néha kell. Egyébként az én szempillám és szemöldököm szőke, alig látszik. Ezért kozmetikussal szoktam befestetni mindkettőt. És kb 2-3 hónapig bírja. Költséghatékonyabb megoldás, és nem kell felkenni meg lemosni sem. :P Nem is olyan drága, én ezt ajánlom Neked. Mondjuk a hajam meg szőkésbarna, így nem üt el annyira a barna szemöldök és szempilla. :)
2014. nov. 4. 18:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!