Miért nem engedi anya hogy sminkeljek? 15/L
Én is 15/L vagyok, mégsem sminkelek, és rohadtul nem érdekel, hogy a többi lány az osztályból úgy néz ki, mint egy 20 éves a sok sminktől.
Minek ennyi idősen sminkelni, könyörgöm?
Én nap mint nap elviselem ezért a beszólásokat, de tudod mit? Nem érdekel. Bennem legalább még van némi egyediség, nem azért festem magam, mert jaj, hát mindenki csinálja már ebben a korban...
Én elvagyok a kutyámmal, a fejhallgatómmal, a könyveimmel és a trambulinommal, köszönöm. :)
Komolyan nem értem a válaszadókat. Ez kb. olyan dolog, mintha nem engednéd, hogy piros pulcsit vegyen fel, mert hogy 'ribis' a piros szín.
Hát én nem tudom épp ésszel felfogni mi rossz lehet egy spirálban. Ennyitől senki nem lesz ráncos, vagy kiélt. Nagyám is használt már ennyi idősen, anyám is, én is, és ahogy írtam, még egy arab lánynak is megengedik, pedig vele aztán szigorúak!
Mi az, hogy minek? Mert neki az tetszik! Miért veszel fel reggel kék pulcsit? Mert az tetszik. Miért eszel chips helyett sütit? Mert az tetszik. Soha nem azért sminkeltem, mert 'más is' ...
Ugyanmár, utolsó, ne keverd össze egy ruha felvételét egy felnőttes dologgal. A kérdező még gyerek. Nem látom helyesnek a sminkelést gyerek esetében.
De ha azt mondaná, hogy holnap férjhez akar menni, azt is támogatnád? Hisz abban sincs semmi rossz.
Úr Isten! Ha mindenhez így állnánk hozzá, hogy 'mert gyerek' az már nagyon röhejes lenne. Akkor az utcára se menjünk ki, mert gyerekek vagyunk 15-16 évesen vagy mi?
Elárulom ,hogy az olyanokból lesznek a legnagyobb ribik, vagy lelki betegek akiknek ilyeneket megtiltanak. Még egy arab lánynak is engedik, és nem is néz ki 30 évesnek a spiráltól. CSAK EGY KIS SPIRÁL!!!
Nem árt a bőrnek, nem lesz ribi tőle (ezt garantálom én sem lettem az), felnőttnek sem fog látszani mert a spirál nem kirívó, csak kicsit jobban érzi magát. Miért rossz ez?!
Volt egy barátnőm a suliban, semmit nem engedtek neki. Nem sminkelhetett, nem járhatott bulizni, sőt még a barátnőivel se nagyon lóghatott délután... Mi, a többiek, sminkeltünk is, buliztunk is, barátunk is volt 15 évesen. Ahhoz képest, most mi már férjnél vagyunk, egy páran anyukák is, lediplomáztunk, rendes munkánk, életünk van, ő meg a legnagyobb ribi lett Pesten, de kb szószerint. Mert effektív annyira tiltottak tőle mindent, hogy mikor elkerült otthonról már nem tudta, hogy hol a határ, mi a helyes út, és nagyon átesett a ló túloldalára. Fűvel-fával kufircol, pénzért is, iszik, drogozik, stb...
Ennyit arról, hogy egy kis spiráltól lesz valaki ribi.
"Én nap mint nap elviselem ezért a beszólásokat, de tudod mit? Nem érdekel. Bennem legalább még van némi egyediség, nem azért festem magam, mert jaj, hát mindenki csinálja már ebben a korban...
Én elvagyok a kutyámmal, a fejhallgatómmal, a könyveimmel és a trambulinommal, köszönöm. :)"
Ha jól értem, kiközösített és magányos vagy, barátok nélkül. Értem, hogy ilyenkor jól esik, ha az ember azzal vigasztalja magát, hogy de a szempillaspirál hiányától ő különb másoknál...
19:36
Nem ezzel vigasztalom magam. Az osztályomban minden lány azért csinálja, mert hogy ettől ők menők, nagyobbak, felnőttebbek stb. Ők a smink mellé r*bancok is (viselkedésre-kinézetre), de igen, az igaz, hogy nem mindenki ilyen. Ettől függetlenül én nem akarok beállni a sorba közéjük.
Magányos nem vagyok, az előző iskolámban majdnem csak és kizárólag normálisak jártak, onnan még sokan maradtak. Az újban nem találom a helyem.
Üdv:
a kutyás-trambulinos 15 éves:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!