Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A lányok általában miért...

A lányok általában miért szeretik jobban az apukájukat mint az anyukájukat?

Figyelt kérdés

2014. nov. 2. 13:29
1 2
 1/16 anonim válasza:
94%
Én lány vagyok és ez szerintem nem így van.... Anyummal sokkal jobban elvagyok mint apummal......apummal nincsen annyi közös témánk.....
2014. nov. 2. 13:33
 2/16 anonim ***** válasza:
28%
Elektra komplexus miatt. Mondjuk én nem szeretem az apám és ez kölcsönös.
2014. nov. 2. 13:34
 3/16 anonim ***** válasza:
Előfordul, hogy az ellenkező neműek a gyerek-szülő kapcsolatban fokozottan vonzódnak egymáshoz.
2014. nov. 2. 13:36
 4/16 anonim ***** válasza:
72%

Én lány vagyok és anyukámat szeretem jobban, mert vele sokkal közvetlenebb a viszonyom és mindent megbeszélhetek vele. Főleg "női" dolgokat biztos, hogy nem apukámmal beszélnék meg.

És általában is úgy látom, hogy a lányok jobban kijönnek az anyukájukkal, főleg, ahogy idősebbek lesznek, mert mindketten nők.

2014. nov. 2. 13:38
 5/16 anonim ***** válasza:

Az ellenkező neműekkel alapvetően általában könnyebben kijön az ember.

Nálunk ez amúgy maximálisan igaz, bár minket (két lány) eleve apukánk egyedül nevelt fel igazából.

Biztos nem minden családban van így, általánosítani egyik irányba sem szeretek.

2014. nov. 2. 13:43
 6/16 anonim válasza:
én azért beszélgetek jobban apummal meg azért vagyok vele jobb kapcsolatban, mert anyukám sokkal szigorúbb mint apum. Apum több mindent megenged! :)
2014. nov. 2. 13:59
 7/16 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem mindig van így, emberfüggő - bár én lány létemre tényleg nem szeretem édesanyámat és inkább apám felé húzok, de ennek is megvannak a maga indokai.
2014. nov. 2. 14:00
 8/16 anonim ***** válasza:
Szerintem nem így van. Ilyen IS van, de az hogy ez lenne abszolút többségben, az erős túlzás.
2014. nov. 2. 14:02
 9/16 anonim válasza:
94%
Hát én nem tudnék választani a szüleim közül.. mindegyikűjüket ugyanúgy szeretem mindegyikkel más-más témáról tudok beszélni
2014. nov. 2. 14:05
 10/16 anonim ***** válasza:

Így lenne? Nem minden esetben. Én nem szerettem jobban az apámat anyámnál, a lányaim pedig egyértelműen értem rajonganak. Mondjuk kölcsönösen imádjuk egymást. Az apjukat is szeretik, de máshogy, nem olyan intenzíven.

Ez szerintem nagyban függ a szülőtől, hogyan, milyen módon szereti a gyerekét, lányát. Itt most nem elkényeztetésre gondolok, mert én pl következetes, nem mindent rájuk engedő anya vagyok, mégis hozzám ragaszkodnak jobban.

2014. nov. 2. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!