Kislányok tényleg jobban szeretik az apukájukat?
Szerintem nemcsak a kislányok, hanem minden kisbaba.
Ezen én is szoktam gondolkodni.
Gondolj bele, mi csinálunk velük minden szemét dolgot: öltöztetés, pelenkázás, etetés utáni szájtörölgetés, stb... Ezen kívül a mi képünket nézik egész nap, unnak minket, nem csoda, hogy várják, hogy legyen változatosság az apukájuk személyében.
Ne szomorkodj ezen, ugyanúgy szeret téged.
Majd ha megy oviba-bölcsibe-stb, nem téged néz egész nap, akkor rajtad is lógni fog, ha otthon lesztek, nemcsak apán.
Mert őt (jóval) ritkábban látja. Ne legyél féltékeny emiatt, a lányod ugyanannyira szeret téged is, csak te nem jelentesz neki újdonságot. Hú, én úgy élvezem amikor apa végre hazaér meg hétvégén, hogy imád az apjával lenni, addig én gépezek, pakolok, főzök, kádazok, olvasok, mindent, amit kiscsillag mellett nem v. csak nehezen tudok csinálni. Hétvégén lényegesen kevesebbet vagyok vele mint hétközben. Egyébként meg ilyenkor 3-ban játszunk, vagy mi ketten asszisztálunk neki.
Most már egy család vagytok így hárman, nem baj, ha nem lóg rajtad állandóan a gyereked, inkább adj hálát a jó sorsnak, hogy ilyen jó apukája van a gyereknek, hidd el, sokan vannak, akik a fél kezüket odaadnák egy fele ilyen figyelmes apáért...
Minden gyerek az apjával akar lenni, mikor az hazajön! Sokkal érdekesebb. Te a normális alaplét vagy.Semmi érdekes, a létezés vagy maga. Az izgalom, az élmény, a meglepi az apja. Ez már csak így van! Háttérmunkások vagyunk. Minket csak akkor venne észre, ha nem lnnénk ott. Ilyen az anyák élete :)
Az apját szereti, te meg az életfeltétele vagy. Mintha ő maga lennél.
13.49-es: ezt nagyon szépen megfogalmaztad!!!:)
Kérdező: tényleg próbáld magadra fordítani azt az időt, mikor nem rajtad "lóg" a kislány! Nálunk is ez van -ekkor tudok nyugodtan fürödni, társaságban beszélgetni,stb. Semmiképp ne keseredj el, hisz írtad is, hogy egyébként le sem száll rólad! Nagyon szép család vagytok, ahol a gyermek ilyen szeretetben nőhet fel!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!