Ez gáz? Mások is ennyire szeretik az apukájukat?
A szüleim közül apával jövök ki legjobban. És itthon sokszor mondogatom neki, hogy szeretem, puszilgatom, ölelgetem, stb. Viszont másnál még nem nagyon láttam ilyet :S
Ez gáz?
15/lány
Eléggé..Tudod az menő ha kiírod facebook-ra mindennap hogy mennyire gyűlölöd őt.
Na de iróniát félretéve,ki szemébe lenne ez gáz? Az lenne gáz ha nem ez lenne a helyzet,ne akarj beállni a sorba a fenti példa alapján..
Én is imádom puszilgatni apukámat,ölelgetni a nagy mackót pedig 20 éves vagyok. Most süllyedjek el?
Köszi a válaszokat, megnyugodtam :)
Csak hát azt hittem, emiatt mások gyerekesnek néznének, mert leginkább a kislányok ragaszkodnak annyira az apukájukhoz...én meg 15 vagyok és hát értitek.
Szia/ Én 22 éves vagyok és egyszerűen rajongom az apukámért,sajnos elváltak de 18 évesen hozzáköltöztem legjobb döntésem volt az életem során.
Már van egy kisfiam és a párommal élek ha csak egy percre is látom apukám egyszerűen nagyon boldog vagyok feldobja az egész napom.Ha nem találkozunk angyon hiányzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!