Anyák napján csak a "gyerekek " köszöntik az anyukájukat?
A parodnak ilyenkor a karjaba kell venni a fiatokat, a masik kezebe egy csokor viragot a hata moge tenni, eledallni, es akar kis versike, akar csk 2 puszi es 2 sor kisereteben anyaknapja alkalmabol atadni. Vagy akar mar reggel igy ebreszthet.
Mivel a 6 honapos fiatoktol meg nem lehet ugyebar elvarni, hogy felkoszontson, ilyenkor az apanak kell kezebe vennie a dolgokat. Akarcsak a husveti locsolas. Es igy fogja a fiatok megtanulni evek alatt ezeket a szokasokat. Kesobb akar mar egyutt is mehetnek viragot szedni vagy venni, es valaszthatja a fiad a viragokat a csokorhoz. Meg apa raveheti, hogy rajzoljon, fessen, stb neked.
Szerintem. Bar nekem meg nincs sajat gyerekem, de en igy gondolom helyesnek.
Anyák napján nem a "gyerekek" köszöntik az édesanyjukat, hanem minden olyan személy akinek van anyukája. Ha én egy hetven éves nyugdíjas vagyok, és él még a kilencven éves anyukám, akkor őt is köszönteni kell, mert ez az anyákról szól, függetlenül attól, hogy mekkora a "gyerek". :)
A férj a feleséget nem köszöni anyáknapi apropóból. Azonban egy "jó házasságban" a férj nem csak nőnapkor, karácsonykor, húsvétkor és házassági évfordulón "köszönti" a feleségét, hanem az a mindennapok része :)
Amúgy előttem jól írták, a gyerekeket "nevelni kell" az ilyen eseményekre, ez pedig ebben az esetben az apa feladata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!