Ötv kérdése:
Mi tortenhet? Mit tudok tenni hogy ott maradassak?
Figyelt kérdés
17eves vagyok, aprilisba leszek 18. Anyammal borzaszto a kapcsolatom(szid lehord mindennek es mar odaig jfajult hogy ˝stresz beteg˝ lettem-azaz nem tudok enni, es remegek es alig kapok levegot- rengeteget vitazunk, pszihologushoz kene jarnom, de nem jarok, mer anya nem fogadott nekem)es mara mar elviselhetetlen. El akarok koltozni otthonrol, hely van, de felek attol h haza rendel. Tudok valamit tenni ez ugybe h ne rendeljen haza// Vagy csak az a kiskapu el, h beszeljem meg anyaval, hogy ˝engedje˝ h elkoltozzek// Esetleg akihez megyek nekik lehet belole b//#anya #mi tortenhet
2014. nov. 2. 19:56
1/4 anonim válasza:
18 éves korod után oda mész ahova akarsz. Előtte akár a rendőrséggel is hazavitethet.
Sajnálom a helyzetedet, kitartás.
2/4 anonim válasza:
Nálunk beletörődtek a szülők,és nem csináltak felhajtást. Hagyták az egészet,mert arra a 4-5 hónapra már minek indítsanak bármilyen ügyet. Próbáld te is így. Hátha feleszmél anyukád,hogy már hiába problémázna.
3/4 A kérdező kommentje:
ak le kene ulnom vele h elmondjam hogy el akarok koltozni...csak kozbe felek, mert anyam nem egyszer utott meg....
2014. nov. 2. 20:43
4/4 anonim válasza:
Elvileg elköltözhetsz, ha a szülök beleeegyeznek, 18 éves kor alatt bármikor visszavitethetnek a rendörséggel (akár hetente többször is).
De ettöl függetlenül ha el is költöznél másokhoz (feltételezhetöen a barátodhoz), miböl élnél ott meg, mert a szüleid ebben az esetben nem kötelesek tovább eltartani. Meg mit csinász, ha vége lesz a nagy szerelemnek és ott állsz egyedül, se szülök, se barátod, se semmi?!?!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!