Bortonbe kerulhetek gyerektartas nem fizeteseert vagy tortenhet barmi is?
2. mi van nem tudsz olvasni? FOLYAMATBAN VAN évek óta, ergo már szerencsétlen anyja 12 éve egyedül látja el a közös gyereküket.
Májbeteg a lányod, te meg azon aggódsz, hogy börtönbe kerülhetsz-e? Szégyelld magad, ezt 2 gyerekes apaként mondom. Te nem vagy az.
Száraz tényeket írom, a véleményem megtartom.
A gyerektartási kötelezettség elmulasztása bűncselekmény. Ebből az következik, hogy büntethető, akár elzárással is. Letöltendőt én úgy tudom, ritkán adnak, de a lenti cikk ízt bizonyítja, volt már rá példa. (Mivel közel 5 éves cikk, azóta lehet, hogy több is.)
Nem tudom, hogy Kanadával milyen szerződés van, de úgy gondolom, kiadatási egyezmény biztosan él. Ez esetben az elítélt bűnözőket a két állam kiadja egymásnak.
Azt is tudni kéne, a volt feleséged egyáltalán fel akar-e jelenteni, akar-e egyezkedni valami kisebb összeggel (én a helyedben hajlanék rá), egyáltalán lépett-e valamit. Ha feljelent, akkor elég jó eséllyel el fognak ítélni. Még lehet, hogy a kanadai tartózkodásodat is befolyásolja, elítélteknek nem osztogatnak vízumot...
3 millió forint nem a világ pénze, nem lehetne inkább kifizetni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!