Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Bortonbe kerulhetek gyerektart...

Bortonbe kerulhetek gyerektartas nem fizeteseert vagy tortenhet barmi is?

Figyelt kérdés
Udv. 12 évi gyerektartassal el vagyok maradva a lanyom most 19 eves es a birosag szerint kene fizetnem, mert egyetemre jar. Az adossagom nem torlodott el, mert a volt nejem mindig beadta a kervenyt de kulfoldon elek es nem elolegezte meg neki az allam. Most varatlan kiadaskent a lanyomnal majbetegseget allapitottak meg par honapja, felszolithat-e a birosag, hogy fizessek ebben az esetben? Ugye nem kerulhetek bortonbe ha van 3 millio huf tartozasom? Csak normalis valaszokat kerek!
2013. jan. 18. 19:36
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
12%
Nem.
2013. jan. 18. 19:40
 2/33 anonim ***** válasza:
89%
Egy volt kolléganőm bizony addig ment, amíg a volt (egyébként alkoholista) férjét le nem csukta pár hónapra a bíróság. Úgyhogy igen, ez is benne van a pakliban....
2013. jan. 18. 19:41
 3/33 anonim ***** válasza:
95%
Üdv.szóval izgulsz nehogy dutyiba kerülj.Azért nem izgulsz mert a lányod májbeteg.Hát nagyon normálisan mondom remélem oda kerülsz.Eddig röhögtél a markodba tettél a gyerekedre,aki beteg is.Gratulálok derék ember vagy.Eget földet meg kellene a lányodért mozgatnod,ahogy az édesanyja teszi, miközben te éled élted világod!Az a legkevesebb segíted a gyereked.Nyögd csak ki azt a 3millát!!A lányodnak meg jobbulást!!
2013. jan. 18. 19:41
 4/33 anonim ***** válasza:
88%

2. mi van nem tudsz olvasni? FOLYAMATBAN VAN évek óta, ergo már szerencsétlen anyja 12 éve egyedül látja el a közös gyereküket.

Májbeteg a lányod, te meg azon aggódsz, hogy börtönbe kerülhetsz-e? Szégyelld magad, ezt 2 gyerekes apaként mondom. Te nem vagy az.

2013. jan. 18. 19:44
 5/33 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, már törölték a 2. válaszolót, nem a mostani 2-esnek írtam.
2013. jan. 18. 19:46
 6/33 anonim ***** válasza:
88%
én nem vagyok jártas a témában de bizony kikerekednének rendesen a szemeim ha megúsznál mindent miközben a lányod betegségére még egy garast sem vagy képes küldeni támogatásként, ha már a 3millát nem is nyögöd ki. de tudod hogy van az, az élet visszafizeti ám majd duplán a rosszindulatúságodat.
2013. jan. 18. 19:47
 7/33 anonim ***** válasza:
100%

Száraz tényeket írom, a véleményem megtartom.

A gyerektartási kötelezettség elmulasztása bűncselekmény. Ebből az következik, hogy büntethető, akár elzárással is. Letöltendőt én úgy tudom, ritkán adnak, de a lenti cikk ízt bizonyítja, volt már rá példa. (Mivel közel 5 éves cikk, azóta lehet, hogy több is.)

[link]

2013. jan. 18. 19:52
 8/33 A kérdező kommentje:
Hat ez k*rva jo, de arra valo tekintettel is megtortenhet ez hogy Kanadaban elek?
2013. jan. 18. 19:55
 9/33 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hogy Kanadával milyen szerződés van, de úgy gondolom, kiadatási egyezmény biztosan él. Ez esetben az elítélt bűnözőket a két állam kiadja egymásnak.

Azt is tudni kéne, a volt feleséged egyáltalán fel akar-e jelenteni, akar-e egyezkedni valami kisebb összeggel (én a helyedben hajlanék rá), egyáltalán lépett-e valamit. Ha feljelent, akkor elég jó eséllyel el fognak ítélni. Még lehet, hogy a kanadai tartózkodásodat is befolyásolja, elítélteknek nem osztogatnak vízumot...

3 millió forint nem a világ pénze, nem lehetne inkább kifizetni?

2013. jan. 18. 20:02
 10/33 A kérdező kommentje:
Nem.
2013. jan. 18. 20:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!