Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Bortonbe kerulhetek gyerektart...

Bortonbe kerulhetek gyerektartas nem fizeteseert vagy tortenhet barmi is?

Figyelt kérdés
Udv. 12 évi gyerektartassal el vagyok maradva a lanyom most 19 eves es a birosag szerint kene fizetnem, mert egyetemre jar. Az adossagom nem torlodott el, mert a volt nejem mindig beadta a kervenyt de kulfoldon elek es nem elolegezte meg neki az allam. Most varatlan kiadaskent a lanyomnal majbetegseget allapitottak meg par honapja, felszolithat-e a birosag, hogy fizessek ebben az esetben? Ugye nem kerulhetek bortonbe ha van 3 millio huf tartozasom? Csak normalis valaszokat kerek!
2013. jan. 18. 19:36
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
84%

Megpróbálok szépen fogalmazni...

Igen lesittelhetnek...

A másik...

Hogy a jó édes f@szba gondoltad te azt, hogy 12 évig egy büdös forintot nem fizetsz??? A lányod most ráadásul beteg és te még alpári módon lapítani próbálsz??

Minek csináltad fel akkor a volt feleségedet,ha ennyit nem tudsz megtenni, hogy legalább szegény lány kezeléseit és gyógyszereit fizesd! Szerinted az anyukája bírja ezt?? Gondolom neki most nem leányálom az élet. Illene segíteni, ha már megcsináltad ;)

Gondolom könnyű volt betenni, de fizetni azt már cseszel...

Remélem börtönbe kerülsz!!!!!!!!!!

Nem sikerült szépen fogalmazni boccs

2013. jan. 19. 08:02
 22/33 anonim ***** válasza:
28%
Úgy merült fel, hogy az anya cseszné el a lóvét, hogy sokszor megtartja a gyerektartást, magának vesz ruhát a gyereknek meg semmit. Sajnos nem egy ilyen van. :(
2013. jan. 19. 11:27
 23/33 anonim ***** válasza:
95%

Én azt látom, hogy ha valaki több, mint egy évtizedig teljesen egyedül tartja el a gyerekét/gyerekeit, akkor magának nemhogy ruhát nem vesz, de még gyakran az ételről is lemond. Épp tegnap volt egy olyan kérdés, hogy egy anya vécét pucol, hogy a 6 éves tartósan beteg gyermekét egyedül ellássa, mert apuka kijelentette hogy ő nem dolgozik, nehogy fizetnie kelljen.

Arról, amiről lemondtak évek alatt, mert édesanya az összes pénzét a gyerekre költötte, azt megérdemelnék, hogy rendbe jöjjenek, mert esetleg már el is vannak adósodva. Olyat is láttam a környezetemben, ahol anyuka kilyukadt cipőben járt ősszel, mert apa 2 gyerek után egy fillért nem fizetett. Szégyen.

A 3 milliót elkezdhetnéd visszapengetni nekik, mert már így is tönkretetted a családodat, most még a lányod halálát is kívánod?

2013. jan. 19. 11:55
 24/33 anonim ***** válasza:
60%
Látjátok a véleményező kommentekre nem tud reagálni. Hát fo**ál csak nyugodtan kedves kérdező én is nagyon remélem, hogy vagy lecsuknak vagy az utolsó fillérig kifizettetik veled azt a pénzt amit nem fizettél ki. Szerintem tutira börtön vagy fizetés lesz belőle, ha a feleséged ezt nem fogja annyiban hagyni, simán megtalálnak kanadában is. ez nem ok. :) Majd jelezd már ha már meg van a bírósági végzés is, hagy nyugodjak meg, hogy egyel több olyan ember ül a börtönben akinek ott a helye!!!
2013. jan. 19. 14:31
 25/33 anonim ***** válasza:
Remélem börtönbe kerülsz te utolsó geinctelen féreg, ahol ki fogják verni belőled a szart is minden nap. A hozzád hasonló szar alakokat még ott sem tűrik meg.:)
2013. jan. 20. 03:33
 26/33 anonim válasza:
Sittre bizony!!!(Br. irnok)
2013. jan. 20. 07:36
 27/33 anonim ***** válasza:
43%

Csak normális válaszokat kérsz?

Az ilyenek kihozzák belőlem az állatot. Pedig nő vagyok és anya.

A legközelebbi kérdésed az lesz, hogy hogyan maradhatnék ki a temetési költségből?!

Te utolsó rohadé.k, kívánom, amikor rájössz milyen ember(?) vagy kínlódva és szűkölve érj meg minden egyes napot mielőtt a pokolra kerülsz. És örömmel látom, hogy embertársaimban is van még erkölcsi érzék, akik ugyanezt gondolják.

2013. jan. 20. 08:23
 28/33 anonim ***** válasza:

Miért gondolod, hogy megúszhatod???

ja! mert elváltatok? és még messze is vagy????

ez nem ok!

Nem kérdezned kellett volna! az első repülővel hazajönni, és bocsánatot kérni a gyermekedtől, hogy eddig nem foglalkoztál vele!!!!

És örülni annak, hogy ha elfogad, megbocsájt.

És elviselni ha mégsem teszi!!!!

DE!!!! mindenféleképpen mellette maradni addig amíg fel nem épül!!!!!

1 kérdés! ha kiderülne, hogy májtranszplantáció kellene neki, és a te májad megmentheti, mit tennél??????

odaadnád, de kérnéd, hogy cserébe töröljék a 3 milla tartozást?????

2013. jan. 20. 11:12
 29/33 anonim ***** válasza:
Utolsó, megmondom én neked mit tenne, le sem szarná. Én alapvetően nagyon higgadt ember vagyok. De inkább nem írom le milyen beteg dolgokat tennék egy ilyen emberrel ha a kezem közé kerülne.
2013. jan. 20. 12:21
 30/33 anonim válasza:
Te okádék!!!!!
2013. jan. 21. 08:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!