Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak? Anyám halálosan...

Mit csináljak? Anyám halálosan unalmas neken

Figyelt kérdés
Nem, ilyet nem veszünk. Még nem etté ilyet nem tudod mien. Ilesmit sokott mondani ha kaját nézünk a boltban. Ráadásul nincs benn semmi izgalmas mintha ugyanaz a nap lenne vele. SOHA NEM RUKKOLT ELŐ SEMMI ÉRDEKESSEL! HA rajta mulott volna még mindig nem tudnám hogy , keletkezik" a gyerek, meg hogy ahhoz mit köh csináni. Mit csináljak? Unatkozom mellette utàlja a változatosságot. :(((((((

2014. nov. 3. 13:35
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom, oneki is unalmas az elet veled, csakhat muszaj nevelnie.

Szerezz magadnak elmenyeket, kesobb meg a sajat csaladod majd megadja, te meg majd viszont-szorakoztatod oke.t

2014. nov. 3. 13:40
 2/9 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy? Egyetem/fősuli alatt rengeteg lehetőség van kezdve az Erasmustól egészen mindenféle tengerentúli programig. Én anyukám is unalmasan él a számomra, de ez nem jelenti azt, hogy én nem próbáltam végig minden lehetőséget az egyetemen, ami szembejött. Ha keresed a kalandot és a lehetőséget, akkor jönni fog :) Csak ugye ezt nem a szüleidtől kell várni, mert a saját életed te alakítod.

L/23

2014. nov. 3. 13:44
 3/9 anonim ***** válasza:
Inkább örüljél,hogy foglakozik veled, tegyél érte, hogy ne legyen unalmas!
2014. nov. 3. 13:50
 4/9 anonim ***** válasza:
A többség szülei ilyenek, gondolom már belefáradt, hogy mindent egyedül csináljon. Inkább segíts neki, lepd meg valamivel.
2014. nov. 3. 13:52
 5/9 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy ő ilyen ''ha nem próbáltam ki, nem is fogom'' tipus.
2014. nov. 3. 13:54
 6/9 anonim ***** válasza:
Akkor költözz külön, és tarts el magad.
2014. nov. 3. 17:56
 7/9 anonim ***** válasza:
Fura egy kérdés, miért kéne csinálnod bármit??? A világ nem úgy működik, hogy mindenben a saját igényünkhöz idomul. Ő ilyen. Fogadd el, és ha nem tetszik, Te ne ilyen legyél. Ennyi.
2014. nov. 3. 18:23
 8/9 anonim ***** válasza:

Először is: Örülj, hogy van édesanyád! Hidd el, sokan BÁRMIT megadnának, akár egy "unalmas "anyáért is!

Másodszor pedig, hogy a kérdésedre is válaszoljak: beszéld meg ezt vele, szervezzetek közös programokat, és meglátod, megoldódik minden!

2014. nov. 3. 20:26
 9/9 anonim ***** válasza:
Költözz el akkor ha ennyire rossz! Beképzelt kis béka-.-
2015. febr. 6. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!