Mivel értessem meg anyával, hogy el kell tűnnöm innen? Mit mondjak?
El kell mennem innen, muszáj.
16 éves lány vagyok, most 11.-es.
Külföldre szeretnék menni, tanulni. Minél hamarabb, de nem tudom, mit mondhatnék anyának.
"Ha azért írtam volna ki, hogy valakinek elmondjam, már leírtam volna. Nem?"
Nem. Azt írod, anyukád nem a gondoskodó típus, tehát nem tanultad meg, milyen az, ha odamész hozzá, és simán elmondod a legnagyobb titkodat minden cukormáz nélkül, ő átölel, és azt mondja, hogy együtt megoldjuk.
Helyette ezt tanultad meg. Figyelmet akarsz, hisz feltetted a kérdést. A válaszolókkal ez a kis huzavona olyan, mintha törődés lenne, azért jársz vissza.
El akarod mondani a bajodat valakinek, különben ha tényleg csak az érdekelne, hogy vedd rá anyukádat külföldre, akkor nekünk is kitaláltál volna valamit, hogy nyelveket akarsz tanulni, megtetszett egy szak, stb. Tudtad, hogy az emberek rá fognak kérdezni, ha így fogalmazol.
Mondd el neki a valódi indokot, amiért el akarsz szaladni. És majd ő eldönti, hogy ezt elég erős indoknak érzi-e arra, hogy kiköltözz.
16 évesen el sem tudnék képzelni semmi indokot egyébként.
Összevesztél a pasiddal? Valami szemétséget követtél el valakivel, hátbatámadtad? Loptál, raboltál, gyilkoltál?
Nem mondod el, mi is a baj?
Elárulom miért: mert semmi bajod nincs. CSak kétségbeesetten próbálod védeni saját hazugságodat.... osztod itt az észt, azt gondolod 16 évesen mindenkinél okosabb vagy, titokzatoskodsz, mert azt hiszed, ezzel fontosabbnak tűnsz. Hát nem így van.
Egyszerűen rohadt jól szórakozom rajtad, megint egy kamasz, aki okosabb az egész világnál :D
Ja, és fölösleges válaszolnod, nem érdekel a leoltásod.
Ha ennyire rohadtul okos vagy és ekkora marha nagy problémád van, akkor legyél tökös, állj oda anyád elé és mondd el neki, hogy te lepattansz külföldre, mert csak az segít.
Tessék, válaszoltam a kérdésedre. Így értesd meg vele.
Ja, hogy kapnál két akkor pofont, hogy a fal adná a másikakat? Meg is érdemelnéd....
Taknyos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!