Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy értessem meg Vele, hogy...

Hogy értessem meg Vele, hogy nem attól lesz komoly, ha kiszívja a bőrömet? Miért kell erre így rákattanni?

Figyelt kérdés

Mielőtt támadnátok, nem a nyakamat szívta ki a barátom (?), hanem olyan helyen tette, ahol alapjáraton takarja a ruha.

Viszont Anya meglátta és totál odavan, hogy ki az, mikor csinálta, meg hogy mutassam be legalább Neki. Egész este hallgathattam a célzásokat és nagyon zavar.

Ez a helyzet így is nehéz nekem, mert eddig sose voltak senki iránt igazi érzelmei, csak vonzódtam a fiúkhoz. Menekültem minden fajta érzelem elől és mindig én voltam az, aki lekoptatott másokat, összetörte a szívüket. Sosem vártam meg, hogy ők koptassanak le, vagy valami...

Most pedig teljesen más minden, Ő is más, mint az eddigiek. Ehhez nem hiányzik még az is, hogy Anya, vagy bárki kíváncsiskodjon.

Ezt hogy tudnám Anyuval nyugodtan megbeszélni?

17L

2014. okt. 21. 21:00
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért baj, ha bemutatod édesanyádnak, kivel kufircolsz? Nincs nagyon szoros kapcsolatom anyuval, de én már azelőtt bemutattam a srácot neki, hogy még nem is jöttem vele össze. Vagy ha ez nem jött össze, akkor 2 héten belül. De előtte is megmutattam neki a közösségi oldalon lévő képeket...
2014. okt. 21. 21:02
 2/9 A kérdező kommentje:

Azért, mert akkor komolynak fog hatni az egész.

Kötődni kezdek majd Hozzá, itthon is kérdezni fognak Róla.

2014. okt. 21. 21:05
 3/9 anonim ***** válasza:

Ha ezektől fosol, akkor minek vagy a sráccal?

Szerencsétlent ne szopasd, ne szórakozz vele, ha neked csak kufircpajti kell.

Vagy, ami ideálisabb lenne, ha nem legyen még jódarabig párkapcsolatod, mert éretlen vagy hozzá.

2014. okt. 21. 21:11
 4/9 anonim ***** válasza:

Édesanyád félt téged, hogy megégeted magad. Rendes srácot szeretne neked komoly kapcsolattal.

Azt viszont, hogy mennyire kötődsz valakihez, az egyedül a te döntésed, akár bemutatod, akár nem.

2014. okt. 21. 21:13
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha 17 évesen már ott tartasz, hogy 1 fiú sem érdekel komolyan, de mindegyikkel szexelsz, aztán lerázod őket, akkor legalább vállald fel őszintén, és mondd meg anyukádnak, hogy neked nincs barátod, csak szeretsz szexelni, ezért nincs kit bemutatni. Utána többet őt sem fogja érdekelni, maximum amiatt aggódik majd, hogy a nemibeteg gondozóban kötsz ki.
2014. okt. 21. 21:25
 6/9 A kérdező kommentje:

Nem "már" tartok ott...

Mindig ilyen voltam, sosem akartam kötődni senkihez sem, ez az egyik legnagyobb félelmem.

És most is az akaratomon kívül alakul ki minden, amit nem nagyon akarok.

Szexig senkivel sem jutottam el.

2014. okt. 21. 21:34
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Milyen kapcsolat az, ahol simán kiszívja a bőröd, de nem tartod komolynak? Te sem tanultad meg, hogy intim kapcsolatot nem létesítünk akárkivel, mert az az intim kapcsolatot lealacsonyítja, és sportot csinál belőle?

Beszélj iskolapszichológussal, mert nem egészséges az, hogy 17 éves gyerekként menekülsz az érzelmek elől. NEM egészséges.

2014. okt. 21. 23:08
 8/9 anonim ***** válasza:
A barátommal jól megértenétek egymást...
2014. okt. 22. 01:01
 9/9 anonim ***** válasza:

miért, eddig hogyan próbáltad megértetni vele?

Ha nekem azt mondanád, hogy nem akarod bemutatni, mert nem komoly a kapcsolat, én érteném ezt a mondatot, tudok magyarul.:)

Ami meg a kiszívást illeti, a 7-esnek igaza van.

2014. okt. 22. 02:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!