Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális ha bántásnak veszem...

Normális ha bántásnak veszem mikor ezt mondják?

Figyelt kérdés

TBC-ben halt meg a nagymamám úgy 6 éve, és akkor találtak valamit a tüdőmben..viszont most a nyáron voltam tüdőszűrésen, és teljesen egészséges tüdőm van.

Szoktam vízipipázni és néha-néha elszívok egy szál cigit mikor úgy jól esik.

Viszont a nevelőanyám folyamatosan azt mondja hogy tüdőbeteg vagyok ne csináljam.

Nem érdekel a véleménye, de mégis rosszul esik mikor ezt mondja rám, holott nem vagyok az.

2014. okt. 19. 15:56
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ne foglalkozz ezzel a megjegyzéssel. Mondjuk a cigit letehetnéd, most még nem olyan nehéz. Könnyebb most megállni a rágyújtást, mint a szenvedélyről leszokni. A nevelőanyád egyszerűen azt szeretné, ha nem dohányoznál. A tüdődnek nem tesz jó egy szál cigi sem, meg a vizi pipa sem.

Nem törvényszerű, hogy tbc-s legyél, de cigi nélkül is van élet. Minden jót.

2014. okt. 19. 16:04
 2/6 anonim ***** válasza:
48%

Már nem azért de a TBC nem egy genetikai betegség, hanem egy baktérium által okozott kór, amely csepp fertőzéssel terjed és napjainkban már nem igazán lehet vele találkozni a civilizált országokban, szóval nem értem, hogy a nevelőapád honnan veszi ezt a baromságot. (Tudtommal oltás is van ellene, amit talán kisgyermek korban be is adnak, de erre most hirtelen nem esküszöm meg).

Ne foglalkozz vele, azt se tudja miket beszél, csak csesztetni akar.

2014. okt. 19. 16:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Egy-egy szál cigi, pedig még nem okoz semmi komoly problémát, ha 1 hónaponta szívsz el ennyit (ha már naponta az más). Valóban jobb lenne ha egyáltalán nem szívnál, de ha mégis, nagyon figyelj oda, nehogy át ess a ló túl oldalára.
2014. okt. 19. 16:33
 4/6 anonim válasza:
A 2. válaszolónak mondom, hogy sajnos manapság egyre inkább elterjedőben vannak különböző multirezisztens Mycobacteriumok, aminek következtében nem ritkán egészséges fiatalok betegednek meg tuberkulózisban. Az oltás pedig, ha jól tudom, csak 15-20 évig nyújt védelmet.
2014. okt. 19. 16:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen most utána olvastam én is pontosan, de még mindig inkább a fejletlen részeket, érinti nagy számban (Ázsia, Afrika, stb). Persze mindennek meg van az esélye, de elég kicsi. De cigizést nem hoznám ezzel összefüggésbe személy szerint. Meg amúgy, a cigizők nap mint nap meghallgatják, hogy rákban fogsz meghalni, sok helyen rákos szervek képét teszik rá a dobozokra, mégse hatja annyira meg őket. Nem a legjobb ösztönző módszer.
2014. okt. 19. 16:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Nevelőanyád biztos utálja a cigit,és azért mond ilyeneket mert félt.
2014. okt. 19. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!