Miért kell így viselkedni egy óvszer miatt? Normális ez? Minek kiabál? Mit mondjak neki, hogy befejezze?
Tegnap éjszaka jöttem haza külföldről (2 hetes sulis kirándulás volt Európában) és Anya ma elkezdte kipakolni a bőröndjeimet, táskámat. Talált egy óvszert.
Egész délelőtt azt hallgattam, hogy mégis minek volt nálam, minek kellett, aztán mikor megkérdeztem tőle, hogy szerinte mégis minek kellett, akkor még jobban elkezdett velem vitatkozni, meg hogy tudni akarja, ki volt az, meg hogyha barátom van, mutassam be itthon.
Mert ezek után valószínű, hogy idehozom a következő hónapokban...
Most is mondtam neki, hogy este elmegyek találkozni pár egyetemista barátnőmmel, koktélozunk és beszélgetünk. Erre megkérdezi, hogy "És le is fekszel valakivel útközben?".
Meg elkezdett a mostohaapám előtt is beszélni erről, pedig szerintem ehhez semmi köze nincsen Neki.
Beszéljek vele, vagy inkább hagyjam lenyugodni?
(11.-es lány vagyok)
#1 Nem 11 éves,hanem 11.be jár.Azaz olyan 17-18 év körüli.
Kérdező,jobb lett volna,ha magad pakolod ki a bőröndöt.
Úgy látom, elég titokban tartod most is a helyzetet, hogy kivel voltál. Feltételek nem azért volt nálad az óvszer, mert a barátoddal készültél szexelni, hanem nincs is párod és összeakadsz valakivel. Ez elég undorító.
Anyád azért viselkedett így kislány, mert bár azt hiszed nagylány vagy most, de ha egy poronty becsúszik neked, akkor azt az ő nyakára fogod vinni.
Lehet, hogy azt hiszed, hogy te most tudatos voltál mert egy gumi ott lapult a táskádban, de ennyi idősen valakinek csakúgy odaadni magad, aztán hisztizni otthon, elég nagy gyerekességre vall.
Szerintem meg anyad reakcioja iszonyatosan eltulzott.
En inkabb akkor kezdtem volna aggodni, ha nincs, annak komolyabb kovetkezmenyei vannak...
Hagyj neki idot, hogy emesztgesse hogy mar nem vagy kislany.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!