Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért kell így viselkedni egy...

Miért kell így viselkedni egy óvszer miatt? Normális ez? Minek kiabál? Mit mondjak neki, hogy befejezze?

Figyelt kérdés

Tegnap éjszaka jöttem haza külföldről (2 hetes sulis kirándulás volt Európában) és Anya ma elkezdte kipakolni a bőröndjeimet, táskámat. Talált egy óvszert.

Egész délelőtt azt hallgattam, hogy mégis minek volt nálam, minek kellett, aztán mikor megkérdeztem tőle, hogy szerinte mégis minek kellett, akkor még jobban elkezdett velem vitatkozni, meg hogy tudni akarja, ki volt az, meg hogyha barátom van, mutassam be itthon.

Mert ezek után valószínű, hogy idehozom a következő hónapokban...

Most is mondtam neki, hogy este elmegyek találkozni pár egyetemista barátnőmmel, koktélozunk és beszélgetünk. Erre megkérdezi, hogy "És le is fekszel valakivel útközben?".

Meg elkezdett a mostohaapám előtt is beszélni erről, pedig szerintem ehhez semmi köze nincsen Neki.

Beszéljek vele, vagy inkább hagyjam lenyugodni?

(11.-es lány vagyok)

2014. okt. 7. 12:53
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
9%
Feltételezem*
2014. okt. 7. 13:06
 12/27 A kérdező kommentje:

Komolyan abba kell belekötni, hogy miért Ő pakolta ki a cuccaimat? :D:DD

Nem egy ismeretlen miatt kellett az óvszer, hanem mert van egy fiú, akivel elég bonyolult kapcsolatban vagyok és még az út előtt elveszítettem vele, aztán ugye ott is együtt voltunk néhányszor. De még nem érzem szükségét, hogy bemutassam itthon, az Ő érdekében.

Anyának meg azért nem beszélek erről, mert mindent kifecseg mindenkinek...

Pl. mikor először megjött, a családi ebéd közepén közölte mindenkivel.

Gyógyszert szedek és óvszer is volt, elég nagy balszerencse kell ahhoz, hogy valaki így is terhes legyen.

2014. okt. 7. 13:10
 13/27 anonim ***** válasza:
27%

"van egy fiú, akivel elég bonyolult kapcsolatban vagyok és még az út előtt elveszítettem vele, aztán ugye ott is együtt voltunk néhányszor. De még nem érzem szükségét, hogy bemutassam itthon, az Ő érdekében."

Na, az ilyen viselkedés miatt vagy éretlen még, hiába vagy 17-18 éves.... Gratulálok.

2014. okt. 7. 13:12
 14/27 anonim ***** válasza:
23%

Szóval nemrég vesztetted el a szüzességed, de már gyógyszert szedsz. Hogy sikerült így bekalkulálni?

Nem is anyukáddal mentél orvoshoz?

2014. okt. 7. 13:14
 15/27 A kérdező kommentje:

Azért nem akarom bemutatni itthon még, mert az én anyám és az ő apja szeretők voltak, talán még a mai napig találkozgatnak.

Ezt ő nem tudja, én is csak egyszer beszélgettem erről Anyával, akkor még nem voltunk jóban.

Május óta gyógyszert szedek, Anya vitt el orvoshoz (egyéb probléma miatt, nem érdekel, ki mit gondol a fogamzásgátlóról).

2014. okt. 7. 13:18
 16/27 anonim ***** válasza:
34%

AHA!! Leesett a tantusz...miért is nem pakoltam én a lányaim bőröndjét?

Mert eszembe sem jutott, elintézték ők maguk.

Nem lettél volna lusta pakolni, most nem buksz le. :)

2014. okt. 7. 13:23
 17/27 anonim válasza:
5%
Szerintem azért mérges,mert szerette volna, ha megbeszéled vele a dolgokat. Nekem anno anyukám kérte, hogy ha megtörténik, akkor mondjam el neki, nem fog haragudni, persze ha nem túl korán történik, és írassak gyógyszert. Én is szeretném majd, hogy a lányom ezt megbeszélje velem. Azt jelenti neki, hogy fontos a számodra.Szerintem mond el neki ki az, el nem tilthat tőle. Nem tudom mikor voltál először pasival, de ha ő volt az első, akkor mond el neki, hogy a mai lányok már 14 évesen is képesek szexelni, örüljön, hogy te vártál eddig. Na nem ilyen stílusban :) Szerintem minden normális anya kiakad, ha a lányánál óvszert talál.
2014. okt. 7. 13:23
 18/27 A kérdező kommentje:

62%-os, te biztosan nagyon tisztában vagy az életünkkel. :)

Nem lusta voltam, de Anya ilyen, megcsinálja ezeket. Nálunk ez van, kész.

2014. okt. 7. 13:26
 19/27 anonim ***** válasza:
24%

ANYÁD!!!

nemi életével vannak itt a problémák.

Ha azt valahogy rendbe rakatod, ez a probléma is meg fog szünni.

2014. okt. 7. 13:28
 20/27 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem a srác apja a te igazi apád, és anyud emiatt sík ideg. :)
2014. okt. 7. 13:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!