Mivel értessem meg anyával, hogy el kell tűnnöm innen? Mit mondjak?
El kell mennem innen, muszáj.
16 éves lány vagyok, most 11.-es.
Külföldre szeretnék menni, tanulni. Minél hamarabb, de nem tudom, mit mondhatnék anyának.
Újra kell kezdenem, ennyi.
Az anyagi rész nem lesz baj.
Külföldi iskolával jobbak a munkalehetőségeid. Egy egyszerű érv.
Amúgy miért akarsz mindent újrakezdeni? Az ember jobb esetben a hibákból tanul. Ha mindig újrakezded, akkor mindig el fogod követni ugyan azt a hibát.
Ha az eredeti indokomat akarnám elmondani, felesleges lett volna kiírnom a kérdést.
Igen, tanulhatunk a hibáinkból is. De ha már nincs miért maradnunk valahol, akkor az egy jel lehet arra, hogy ideje továbblépnünk.
16 évesen az "el kell tűnnöm innen" kicsit erős.
Én is pasira tippelek.
Nekem is voltak gondjaim 16-17 évesen. Elég súlyosak,ami miatt nekem is újra kellett kezdenem.
Újra is kezdtem de itthon. Lehet sokkal jobb lett volna messze innen tiszta lappal.
De most hogy már anya vagyok így másként látom a dolgokat,és bizony nem engedném el a lányomat,pláne nem külföldre és nem egyedül.
Nem tudom mi a problémád de az idő mindent megold. Vagy menj egy másik városba koleszba,az is egy opció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!