Mivel értessem meg anyával, hogy el kell tűnnöm innen? Mit mondjak?
Figyelt kérdés
El kell mennem innen, muszáj.
16 éves lány vagyok, most 11.-es.
Külföldre szeretnék menni, tanulni. Minél hamarabb, de nem tudom, mit mondhatnék anyának.
2014. nov. 1. 21:28
41/56 A kérdező kommentje:
Szóval amiért itt néhány ember szerint nem akkora a problémám, akkor már nincs is semmi bajom.
Nem igaz?
2014. nov. 2. 09:55
42/56 anonim válasza:
Egyszer már írtam, de leírom még egyszer: írd le privátban, hátha már attól könnyebb lesz, ha kiírod magadból. Nyugi nem fogom senkinek sem elmondani, sem leírni.
Egyébként abban igazad van, hogy különbség van probléma és probléma között, amit az egyik ember nehezebben emészt meg, a másik lehet, hogy könnyedén és fordítva.
43/56 anonim válasza:
am ez egy anonim oldal
szal nem lenne olyan nagy cucc leírni mi volt a gond....
44/56 anonim válasza:
Mennyire hisztis vagy, jézusom.
45/56 A kérdező kommentje:
Persze, azonnal hisztis vagyok, mert nem értek veled egyet. Gratulálok.
2014. nov. 2. 11:30
46/56 anonim válasza:
Mennyire buta, naiv, gyava vagy.
47/56 A kérdező kommentje:
Akik csak ennyit tudnak írni, minek írnak egyáltalán? :D
2014. nov. 2. 11:42
48/56 anonim válasza:
Te meg szedd ossze magad es legy onallo, ha akkora kva nagy problemaid vannak taknyos.
49/56 anonim válasza:
Amugy szerintem kamukerdes, meghozza az a csaj vagy, aki 500 kerdest tett fel a csodalatos, gazdag eleterol. Mindrol virit, hogy KAMU.
50/56 A kérdező kommentje:
Nem tudnál máshová menni?
Mert azt látom, hogy segíteni nem szeretnél.
2014. nov. 2. 11:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!