Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mivel értessem meg anyával,...

Mivel értessem meg anyával, hogy el kell tűnnöm innen? Mit mondjak?

Figyelt kérdés

El kell mennem innen, muszáj.

16 éves lány vagyok, most 11.-es.

Külföldre szeretnék menni, tanulni. Minél hamarabb, de nem tudom, mit mondhatnék anyának.

2014. nov. 1. 21:28
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
100%

Akkor másképp mondom..

Nem tudok olyan indokot, ami elég ahhoz, hogy egy szülő elengedje a 16-17éves lányát külföldre csak úgy...

Tehát nem hónapokat készülve cserediákprogrammal, vagy nem valamelyik rokonhoz.. Stb

Olyat meg végkepp nem, amit mondhatsz neki, hogy miért is KELL neked elmenned..

2014. nov. 1. 22:46
 22/56 anonim ***** válasza:
95%
Teljesen mindegy mi az a nagy gond, a gyámügy engedélye nélkül nem mehetsz ki egyedül külföldre.. Szóval már itt elakadtál..
2014. nov. 1. 23:01
 23/56 A kérdező kommentje:
De igen.
2014. nov. 1. 23:03
 24/56 anonim ***** válasza:
100%
De, ha ennyire nem törődik veled anyád, úgyis megengedi piszlicsáré okkal is.
2014. nov. 1. 23:08
 25/56 anonim ***** válasza:
96%

Mi igen? A gyámügynek nem tudsz olyan indokot mondani amire azt mondják, hogy

-persze kislány! menj ki egyedül külföldre! SŐT majd valamelyik gyámügyis kimegy veled, és kint is elintézi, hogy iskolába járhass, intézi neked a szállást is.. Ja, mert az iskola beiratkozáshoz szükség van egy hivatalos gyámra is, és szállást is csak FELNŐTT ember bérelhet..

Na jó... Nem kell, hogy bárki ismerjen téged, mert az írásodból is lejön, hogy alapból egy tudatlan már-már buta tinédzser vagy aki hisztizik, és nem gondolja végig a lehetőségeit..

De tudod mit???

Ha már anyád nem foglalkozik veled, akkor mi a fenének nem lépsz le? Vegyél repülőjegyet, menj külföldre, és intézd el magad a jövődet..

sok sikert...

( tudom mivel jár egy kinti élet, mert a fiam is kint tanul Angliában, így pontosan tudom mi a menete)

2014. nov. 1. 23:17
 26/56 anonim ***** válasza:
100%
azért érdekel mindenkit az okod hogy tudjanak neked igazi választ adni mert most azt hiszik egy hisztis csajszi vagy aki szakított a pasiával/kitettek rólad egy pucér képet óriásplakátként az iskolába/halálosan összevesztél a barátnőddel/megöltél valakit/üldöz a maffia stb.. anonymusként kérdezed miért ne lehetne elmondani?senki se fogja tudni hogy ki vagy de ahhoz hogy segíteni AKARJANAK kell egy nyomós indok nekik.ha bűncselekményt követtél el akkor csak annyit írj de ha nem tudjuk a problémádat nem tudunk segíteni..ki tudja talán a menekülésed okát meg tudjuk szüntetni neked
2014. nov. 1. 23:20
 27/56 A kérdező kommentje:

És mégis hol írtam én olyat, hogy külföldön nincs rokonom? :)

Hm?

Igen, azok után, ami velem történt, biztosan csak hisztizek.

Lehet, hogy az oldal anonim, de nem akarom, hogy a leírásom által BÁRKI rám ismerjen esetleg.

2014. nov. 1. 23:26
 28/56 anonim ***** válasza:

Anyádnak az igazat tudod elmondani, nem? Másképp nehezen érti meg miért kéne menned, nem?

Vagy azt, hogy külföldön akarsz tanulni. Más lehetőséget nem látok... De ez nyilván magadtól is eszedbe jutott.

2014. nov. 1. 23:48
 29/56 anonim ***** válasza:
67%
Egyébként azért írtad ki, mert arra van szükséged, hogy elmondd valakinek.
2014. nov. 2. 00:18
 30/56 anonim ***** válasza:
100%

Akkor most mit vársz tőlünk?

hazudj anyádnak, mond, hogy ki akarsz menni a rokonokhoz külföldre. Mivel anyád nem foglalkozik veled, simán kienged. Te kimész a rokonokhoz, akik eltartanak, persze elintézik, hogy mindez hivatalos legyen, mert csak úgy nem mehetsz ki. Engedély kell hozzá mivel kiskorú vagy.

A gond megoldva.. ennyi.

2014. nov. 2. 00:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!