Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek ez normális?...

Szerintetek ez normális? Meddig kellene még ezt türnőm?

Figyelt kérdés
Anyámmal élünk a 4 éves fiammal. Én több pénzt kapok mint ő. Ebből adódóan na meg azért mert ő minden szarra elkölti a pénzt, sosincs lóvéja. Eddig is belenyúlkált a pénztárcámba, de ma telt be a pohár. Fiam a hosszú hétvége alatt elkezdett köhögni. Mondtam neki, hogy hétfőn dokihoz viszem. Volt 1500Ft-om a gyógyszerre. Párom még nem kap fizut pár napig. Reggel felkelek, gondoltam megnézem mégegyszer a pénzt, jol emlékszem-e mennyi van. Durván találtam benne 400ft-ot. Mert hogy ő cigit vett, majd jövőhéten vissza adja. Az rohadtul nem érdekli, hogy a gyerek most fullad majdnem meg a köhögéstől. Komolyan sírni tudnék... Jövő hónapba lehet eltudunk költőzni, de nem biztos. És ha nem, akkor nem tudom hogy birom még ki itt... :(
2014. okt. 27. 11:11
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
32%
A draga kedves edesanyadat rbancozd le, te oskori eszkoz es mezogazdasai segedmunkas keverek - gyengebbek kedveert bunko.
2014. okt. 27. 18:26
 22/26 anonim ***** válasza:
16%
Látom igazam volt!Nem a te eszedből éltek!Még írni se tudsz helyesen!A fene sok pénzedből nem telik egy Helyesírási szótárra?
2014. okt. 27. 18:36
 23/26 anonim ***** válasza:
17%
Csillagocska! Angol nyelvu billentyuzet es melleutes, de koss bele nyugodtan, masba ugysem tudsz. Nem szegyenlem, hogy nem a semmire vallaltam gyerekt :) Befejeztem, nem vagyunk azonos szinvonalon. Nem ereszkedem le hozzad, mert faznek a minuszban, te meg nyilvan ahhoz szoktal.
2014. okt. 27. 19:01
 24/26 anonim ***** válasza:
35%

Mi a különbség a férj és a pár között?

Egy darab, szaros papír?: D És egy darab papír miatt komolyabb lennél?pf

2014. okt. 27. 19:48
 25/26 anonim ***** válasza:

OFF: Az én párom is hetente kap fizetést, mert így beszélte meg a főnökével. Vendéglátás, nem közmunka... :)

ON: Vegyél Kérdező egy pénzkazettát. Kulccsal lehet zárni, azt mindig tartsd magadnál. Akár a szekrényt is bezárhatod, amibe a kazetta van... Ez talán lehet átmeneti megoldás...

2014. okt. 28. 02:44
 26/26 A kérdező kommentje:

Nincs hiteletek és nem is volt? Aztaaa, hallod ez valami fantasztikus. Tanits mester!

Férjed van? Na neee. Van egy papirral több a fiókba? Te mekkora ember lehetsz...

Otthon ülsz és várod, hogy a férjed hozza a lóvét? Váo!! Téged aranyba kellene mártani, jó forróba...

Inkább szólj a férjednek, hogy tegye a házastársi kötelességét. Néha lenne egy kis szex, lehet egész normális lennél ;)

2014. okt. 29. 10:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!